Jalgpalli MM 2010 LAV's
Moderator: Meeskond
Couldn't not agree more punase osas. Täiesti õigustamatu oli imho. Õlg oli. Ja punane ja penalt...olen oma arust piisavalt seda juba väljendanud, kui idootne neid koos anda on. Ghana oli ka täielik luuserite kamp, kui ülekaalus olid. Fucking Austraalia oleks pidanud võitma 3:1 vähemalt. Kahju.
Anelka kohta kah, et oli vast ära teeninud selle, kuid tahaks nüüd Prantsusmaa viimast mängu näha, tuleb vist 2002 all over again.
Anelka kohta kah, et oli vast ära teeninud selle, kuid tahaks nüüd Prantsusmaa viimast mängu näha, tuleb vist 2002 all over again.

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Forza wrote:Couldn't not agree more punase osas. Täiesti õigustamatu oli imho. Õlg oli. Ja punane ja penalt...olen oma arust piisavalt seda juba väljendanud, kui idootne neid koos anda on.
Couldn't disagree more?
Enam selgemat penaltit ja punast kaarti annab otsida, oleks naiivne loota, et sellised asjad karistamata jäävad. Isegi kui tegu oli "tahtmatu käega", siis see ei vabanda midagi, sellepärast tulebki käed eemal hoida, mitte väravajoonel vehkida.
Mingil tasandil saan ma sellest probleemist aru, penalti ja punane on koos tõesti veidi palju.
Forza wrote:Couldn't not agree more
Dude! Double negative! (could not not agree more?)
Igatahes. Kahju, et Jaapan ei võitnud või vähemalt viiki ei võtnud.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Taani-Kamerun on minu lemmikmäng siiamaani.Superr.Ja õigesti öeldud,esimene poolaeg oli huvitavam kui 5 mängu kokku mis olnud.
Mind häiris kui kommentaator ütles et Eto'o oleks selle palli kyll võrku löönud ja pärast oligi tal ka võimalus aga ei õnnestunud,siis oli küll et "oih,sõnasin ära". See oli hea.
Eilne Brasiilia-Elevandiluurannik mäng oli väga huvitav , eriti lõpp.Kaka punane kaart .
Kahju siiski väheke,oleks tahtnud teda mängimas näha Ronaldo vastu,kaks noort kukke.
Brasiilia mängijad olid rohkem pikali kui püsti.
Laupäevastes mängudes mängiti korralikult,praktiliselt kukkumisi ei olnudki,põhiline oli ikka mäng mitte enda mahaviskamine/kukutamine.
Mind häiris kui kommentaator ütles et Eto'o oleks selle palli kyll võrku löönud ja pärast oligi tal ka võimalus aga ei õnnestunud,siis oli küll et "oih,sõnasin ära". See oli hea.
Eilne Brasiilia-Elevandiluurannik mäng oli väga huvitav , eriti lõpp.Kaka punane kaart .
Brasiilia mängijad olid rohkem pikali kui püsti.
Laupäevastes mängudes mängiti korralikult,praktiliselt kukkumisi ei olnudki,põhiline oli ikka mäng mitte enda mahaviskamine/kukutamine.
Kas me sellist Põhja-Korea'd tahtsimegi? Alguses nukker ja lõpp oli lulz juba. PK poistest kahju. Loodetavasti nad hukka ei saa.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Inglismaa edasi, aga Sarapile ütleks küll, et võiks natuke vähem targutada.
LEVEL1 || super_efektiivne ||