Mul on täiesti suva, milline stuudio on, sest stuudio järgi on väga-väga raske filmi hinnata - see ikka oleneb rohkem lavastajast. Muidu alates Misami Filmist ja Solar Filmsist, lõpetades Tartan Filmsi ja Rogue Picturesiga.
Last edited by Robert on 01. February 2006, 21:43, edited 1 time in total.
nõustun robertiga. aga pakun siiski dreamworks, sest nende nö. algusklipp on kõige meeldejäävam (see oli ju see poiss, kes kuu peal õngekonksu vette viskab eks?). : )
Vot, siin teemas võiks arutada üldiselt filmistuudiotest ja näiteks nende algusklipist. Mulle meeldib kah see DreamWorksi oma, sest see erineb päris palju teistest. Aga muidugi on 20th Century Fox päris armsaks saanud. Ikka see tõ-tõ-tõ-tõõõ-tõõõ :lol:
Nojah, mõtlesingi rohkem neid kõige meeldejäävamaid ja neid mille klippe vaadates juba ette tead, et algab mingi hea film. Dreamworks on sellel mõttes kõige meeldivam jah. Pixar on ka lahe oma selle lambiga.
Robert wrote:Mul on täiesti pohhui, milline stuudio on, sest stuudio järgi on väga-väga raske filmi hinnata - see ikka oleneb rohkem lavastajast. Muidu alates Misami Filmist ja Solar Filmsist, lõpetades Tartan Filmsi ja Rogue Picturesiga.
No see on ju ka ropendamine, miks sa siis hoiatust ei saa. Ma saan küll mingi p***e eest juba....
Ãhesõnaga, kui ma ropendan, saan hoiatuse, kui sa ropendad on leebed järsult leebemaks läinud, minu arust just reeglid läksid karmimaks, kui ma oma 3. hoiatuse sain, aga okei siis