Jalgpalli MM 2010 LAV's
Moderator: Meeskond
Hispaania kaotus Uruguayile on minu jaoks ikka highlite, selle pärast et Hispaania ülemvõimust on siiber. Tulles jalgpalli kommenteerimise juurde, siis Lembitu Kuuse on suht nadi kommar, Sarap ja Zelinski on paremad.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Loodame, et Zelinskit enam Argentiina mängu kommenteerima ei lasta.
Lootsin ikkagi, et Korea tuleb teeb teisel poolajal viigivärava ka, aga noh.
Nigeerlase punane oli naljakas, ma oleks kreeklasele veel kollase ka andnud, see oli juba peaaegu sama loomutruu kukkumine, kui see - http://superiorplatform.com/funny/peopl ... _funny.gif
Kreekat see (tõenäoliselt tulev) võit ei päästa vast, järgmisena ju Argentiina. Nad sõidavad kreeklastest lihtsalt üle.
Lootsin ikkagi, et Korea tuleb teeb teisel poolajal viigivärava ka, aga noh.
Nigeerlase punane oli naljakas, ma oleks kreeklasele veel kollase ka andnud, see oli juba peaaegu sama loomutruu kukkumine, kui see - http://superiorplatform.com/funny/peopl ... _funny.gif
Kreekat see (tõenäoliselt tulev) võit ei päästa vast, järgmisena ju Argentiina. Nad sõidavad kreeklastest lihtsalt üle.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Kreeka-Nigeeria
15.min. huvitav värav Nigeerialt.
Esimest poolaega vaadates mõtlesin et kuidas Kreekast Euroopa Meister 2004.a. sai.Teine ilmetu mäng.Õnneks Kreeka võttis ennast kokku,muutus ründavamaks.43.min.värav Kreekalt,mäng läks kohe põnevamaks.
Nigeerial oli häid võimalusi , võitlsid südikalt.Lõpuks jäid alla 2:1.
Põnevaim koht oli kui 33.min Kaita sai punase kaardi,kreeklane provotseeris.
15.min. huvitav värav Nigeerialt.
Esimest poolaega vaadates mõtlesin et kuidas Kreekast Euroopa Meister 2004.a. sai.Teine ilmetu mäng.Õnneks Kreeka võttis ennast kokku,muutus ründavamaks.43.min.värav Kreekalt,mäng läks kohe põnevamaks.
Nigeerial oli häid võimalusi , võitlsid südikalt.Lõpuks jäid alla 2:1.
Põnevaim koht oli kui 33.min Kaita sai punase kaardi,kreeklane provotseeris.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

uLtImAtEcRiTiC wrote:CM-Girl wrote:KiiZ wrote: Aga prantslased mängisid ikka erakordselt sitasti, nii et pole midagi imestada.
Second that!
I third that!
+CM-Girl wrote:Võiks Mehhikol ja Uruguayl vahet teha.
I 4th that.
Ribery on üks mu lemmikuid.. aga Speedy Gonzalesed tegid ikka ilusti säru alla neile.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
hint wrote:Btw eelmine mäng oli Mehhiko ju Hispaania, nüüd siis Uruguay, huvitav kes siis Uruguay vastu mängib, Paraguay või Portugal?
Kui Tiislerit uskuda, siis Portugaalia.
LEVEL1 || super_efektiivne ||