Filmimängude arutlus
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Spellbound kirjutas:
1. Married with children
4. Kiilanev pea? Äkki siis Moonlighting
5. Home Improvement, Wilson? Willsoon? Wiiiiilllssooooooon!!!!!!!!!!!!!!
6. Mission: Impossible
4. PILT ON MOONLIGHTING. bruce willisel maailma kuulsaim hairline.
22:49 hollandis ja pole märgitud, mis ajatsooni järgi vastused
dont hate, appreciate =D
Teed(te) EuroTrip'i?
Ma arvan, et Sopranol on tsiteeringute paika panemisega midagi segamini läinud. Hollandisse pole me veel vähemalt enda teada jõudnud
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
oeh, eelmises voorus ei jõudnud Garli vastused minuni. Ja tundsin puudust veel JazZ- fännikirjast...
Kas lemmik kirjasõber on ise LOST või on kiri teadmata kadunud?
Andke kohe teada, kui ma pole kellegi kommentaare lisanud, et suure tõenäosusega on siis interweb trikitanud. Võite proovida mõnelt teiselt maililt vastuseid saata.
Andke kohe teada, kui ma pole kellegi kommentaare lisanud, et suure tõenäosusega on siis interweb trikitanud. Võite proovida mõnelt teiselt maililt vastuseid saata.
Ma nüüd viimased voorud närin küüsi kogu aeg, kas saad mu kirja kätte...ei saa, saad...ei saa. Sest jah, minult jäi sul kolm kirja kätte saamata, kaks vastustega, pluss siis see, kus ma kaebasin, et mul peaks neli punkti rohkem olema. Õnneks tuli appi sõber facebook, kus sai kõik arved ära klaaritud.
Aga hea mäng, hea mäng, tahtsin veel mainida
Aga hea mäng, hea mäng, tahtsin veel mainida
Kui jätta kõrvale mu kõige lemmikumad kirjasõbrad, siis ma fännan veel taffex'i lühikesi lauseid, kusjuures ma pole seda LOST asja siin selgitanud. taffex'i nö. allkiri iga kirja lõpus on LOST (u. sellise fondiga või veel suurem) ja ma vastan siis alati samaga.
Kui loete tema kommentaare, siis kujutage, et need on nagu Lost'i cliffhanger'd osa lõpus ja ekraanile tuleb suurelt LOST koos selle mütsuva heliga.
Näide:
LOST
Kui loete tema kommentaare, siis kujutage, et need on nagu Lost'i cliffhanger'd osa lõpus ja ekraanile tuleb suurelt LOST koos selle mütsuva heliga.
Näide:
taffex wrote:ma kavatsen selle seriaalimängu lukku panna
LOST
Kolmas koht on palju kõrgem tulemus, kui ma eeldada oskasin (tho, olgem ausad, kui Ralf poleks katkestanud, siis ta oleks mind ilmselgelt ära omanud).
Ma olen jätkuvalt seda meelt, et kinematograafia sarjades on reeglina palju kammitsetum - võrrelduna filmidega - ja seetõttu pole stillid iseseisvalt teab mis huvitavad... Aga mäng oli sellele vaatamata väga muhe, nii et high five ja all praise the great, the one and only, Soprano!
Ma olen jätkuvalt seda meelt, et kinematograafia sarjades on reeglina palju kammitsetum - võrrelduna filmidega - ja seetõttu pole stillid iseseisvalt teab mis huvitavad... Aga mäng oli sellele vaatamata väga muhe, nii et high five ja all praise the great, the one and only, Soprano!
OK, mõtlen, et teeksin võib-olla juulis filmimängu. 
Sain idee The Totally Rad Show mängust What Is That?!, kus nad võtavad mingi kergelt äratuntava pildi filmist (nende puhul ka mängudest) ja muudavad seda Photoshop's.
Näide:
[/spoiler]
1. Oleks huvilisi?
2. Kui lihtne see pilt oli, siis teaks arvestada?
Sain idee The Totally Rad Show mängust What Is That?!, kus nad võtavad mingi kergelt äratuntava pildi filmist (nende puhul ka mängudest) ja muudavad seda Photoshop's.
Näide:
Spoiler :
1. Oleks huvilisi?
2. Kui lihtne see pilt oli, siis teaks arvestada?