Garli wrote:Point oleks siis selline, et keegi nimetab ühe filmi ning järgmine postitaja peab eelnevalt väljatoodud filmi kohta arvamust avaldama paari-kolme (muidugi võib ka pikemalt, sulesepad) lausega, kas hea/halb jms.
Hoia ja Keela ei käi nii.
<Arvamus> & <hinne kümne palli süsteemis>
Lihtsalt "hoian" või "keelan" öelda on lihtsalt.. gay.
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
OK, jätkan siis, kui juba mind mainisid. Korralik sisukas draama. Liigutav lugu. Julia Roberts teeb muidugi väga hea rolli. Minu hinne: 7/10. Ei pannud paremat, kuna kohati läks nagu kergelt igavaks.
"Sügisball" on mulle iga vaatamiskorraga aina enam "peale kasvanud" ja õige meeleoluga võiks seda koguni lemmikfilmiks pidada. See on hästi kirjutatud, operataatoritöö on suurepärane ja näitlejad annavad endast parima. Must huumor annab draamale sealjuures ka kõvasti juurde. 10/10
Järgmine: "Saving Private Ryan". Esimene, mis pähe tuli... ometigi vaatan seda hetkel telekast.
Ma olen ka pigem varase Wes Andersoni austaja. (Öelnud seda, Fantastic Mr Fox on vist oodatumaid selle aasta filme, mis tuleb kinno alles järgmisel aastal.) Rushmore on üks kindlaid lemmikuid temalt. 9/10
Sunshine
Edit: Lisasin postituse uuesti, et siis keegi ehk jätkab ja värk.
Doug Stanhope ütles oma "Deadbeat Hero" šõus õigesti, et vahel lähevad inimesed vaatama mõnd filmi või etendust vaid selleks, et viriseda. Ja samamoodi norisid ka nii paljud inimesed "Sunshine"-i ebarealistlike momentide kallal. Samuti meeldis mulle väga, kuidas Trash kasutas sellest filmist rääkides oma arvustuses sõna "päikesepoiss".
Film ei kuulu Danny Boyle'i parimate hulka, kuid ulme on viimasel ajal žanrina kahjuks surema hakanud ja "Sunshine" on seda arvesse võttes enam kui kõlbulik saavutus. 7/10