Oscarid 2006

Siia jutt erinevatest filmiteemalistest auhindadest (Oscarid, Kuldgloobused jne.)

Moderator: Meeskond

tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by tam »

kkssuur wrote:Sa ütlesid, et see on kitsarinnaline arvamus.

ei ei. sa said valesti aru. kitsarinnaline käis selle kohta, et sa jälestad geisid. aga nagu ma ka kirjutasin, siis on see hoopis teine teema kui Oscarid 2006.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Sulle meeldivad vä. See on ju against nature.
ImageImageImage
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by tam »

tegelikult mind nagu eriti ei huvita kellegi soolised eelistused, kui ma kellegagi suhtlen. niiet mul jumala savi, kas keegi on gei, lesbi, transseksuaal, bi, hermafrodiit või hetero. kui see mind otseselt ei puuduta, siis mis mul sellest? miks ma peaks neid jälestama? oma asi, mis nad magamistoas (või siis ükskõik kus) teevad. see on täiesti irrelaventne.
mida ma hindan inimese juures on intelligents, huumorimeel, üldse, milline ta on, välimus jne jne. selle järgi ma vaatan, kas ma jälestan kedagi või imtte. ja tegelikult ei saa ma öelda, et ma paljusid jälestaks.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

OFFTOPIC:
Ok, sinu elu, sinu arvamus. Mis on hermafrodiit.

Ja kas keegi tõsimeeli ei usu Cinderella Mani nominatsiooni või võitu. :?
Last edited by Forzelius on 12. January 2006, 20:03, edited 2 times in total.
ImageImageImage
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

kkssuur wrote:Ja kas keegi tõsimeeli ei usu Cinderella Mani nominatsiooni või võitu. :?

Ei, kuna see tuli liiga vara välja ja teiseks ma usun et sellest paremaid filme on küll ja küll, sest kuigi poksistseenid ja näitlemine olid tipptase, siis sedasama lugu on juba liiga paljudes poksifilmides nähtud. Lisaks veel see, et Max Baeri kujutati sellise koletisena. Tõsi on, et ta oli raske iseloomuga mees, kuid erinevalt filmis nähtust elas ta nende kahe mehe tapmist ringis väga üle ja ei poksinud pärast seda karjääri lõpuni täisjõuga. Sama hea oleks olnud näiteks Baerist film teha ja Braddockit s*tapeana kujutada.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by tam »

offtopic jällegi kahjuks : (

kkssuur wrote:Mis on hermafrodiit.

tuleb appi sõber võõrsõnastik ;) või siis wikipedia. vali ise. või okei. ma teen asja kergemaks:

Hermafrodiit on mõlemasooline olend.

Hermafroditismi esineb mitmetes loomarühmades. Kõige tuntum hermafrodiitsete loomade rühm selgrootute hulgas on teod. Kopulatsiooni ajal on üks isend isaslooma osas ning teine emaslooma osas. Hermafroditismi esineb ka kaladel jt loomarühmadel.

Inimeste puhul pole täheldatud täielikult funktsionaalset hermafroditismi koos isas- ja emassugurakkude produktsiooniga. Küll aga võib naistel harvadel juhtudel esineda kõdistist välja arenenud sugutikujuline moodustis ning meestel tupetaoline elund. Paljunemisfunktsiooni neil elundeil siiski ei ole.

Ilukirjanduses ja mütoloogias esineb mitmeid hermafrodiitseid tegelasi. Vanakreeka mütoloogias oli Hermaphroditos Aphrodite ja Hermese laps.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Okei siis.... Aga ärme siin teemas seda vestlust enam jätka, ok?
ImageImageImage
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by tam »

ok : )
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Natuke teemast välja küll, kuid uut teemat ka teha ei viitsi: Kas Brockeback Mountain tuleb Eesti kinodesse ka, sest suur huvi on vaatamatta pededele selle filmi vastu tekkinud.
ImageImageImage
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

kkssuur wrote:Natuke teemast välja küll, kuid uut teemat ka teha ei viitsi: Kas Brockeback Mountain tuleb Eesti kinodesse ka, sest suur huvi on vaatamatta pededele selle filmi vastu tekkinud.

24. Veebruar pidi Plazasse jõudma
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Näed, nüüd arvavad küll kõik mingi "Brockeback Mountaini" võitu, aga vaadake õige 2-3 lehekülge tagasi, vaadake sealseid pakkumisi, eriti Mihkli ja minu parima filmi nominante... :lol: :lol:
ImageImageImage
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Minu pakutud varjandid on küll kahtlased :D aga mina lihtsalt ei taha, et "Brokeback Mountain" võidaks :P Ja mina pole väitnud, et see võidaks.
Edvard
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Edvard »

http://www.oscars.org/78academyawards/noms.html

Leidsin siis ühe lehe,kus on selle aasta oscari nominentide nimekiri.
Endal mingeid kindlaid eellistusi pole, sest peab tunnistama,et pole ühtegi nendest filmidest näinud ja lihtsalt pealkirja ja tutvustuse järgi mulle filme hinnata ei meeldi.
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Ma ei ole mõnede filmidega kursis,aga see on vist kindel, et eriefektide Oscari saab King Kong...
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mihkel wrote:Minu pakutud varjandid on küll kahtlased :D aga mina lihtsalt ei taha, et "Brokeback Mountain" võidaks :P Ja mina pole väitnud, et see võidaks.

Ega ma sinust rääkinud, ma rääkisin leüldse sellest Filmiveebi kollektiivist...
ImageImageImage
Post Reply