Telesarjast "MacGyver" valmib täispikk film

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Arvatavasti tuleb mingi McConaughey, mitte MacGyver
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

mjaa, delfit refereerides peab ettevaatlikum olema..
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

rauls wrote:
Rain wrote:Ei usu, et sellest midagi head tuleb... Ilma Richard Dean Andersonita pole see ikka õige kraam.

Kaido wrote:ilmselt tuleb samasugune projekt, nagu A-rühmast, mille treiler jättis kohutava mulje..

Kickflick wrote:Ei jää ootama, nagunii tehakse tänapäevaseks tavaliseks actionfilmiks.

Täiesti nõus!

1. ja 3. väitega nõustun, 2. aga osaliselt. Minu meelest ikka nii kohutavat muljet ka ei jätnud, mingi pisike osa seda šarmi seal ikka leidus. Tõesti, väga vähesel määral, aga ikkagi.

RDA võiks tegelikult filmis olla tõesti, Ford ja Stallone ja muud vanad peerud on suhteliselt hakkama saanud ikkagi.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

kigents wrote:
Pixie wrote:
kigents wrote:Kuid ma lugesin kuskilt, et produtsent oli öelnud, et kui Harrison Ford suutis mängida Indyt, siis peaks Ikka RDA ka suutma mängida MacGyverit.

Siis mitte, kui RDA sellest huvitatud pole.

No loodame, et on.

Ära sellele küll nüüd lootma jää. Kui õigesti mäletan, siis pole ta selles filmis osalemisest huvitatud.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

No seda küll jah, aga siis jõuamegi mu algse vastuse juurde, et ilma RDAta pole see õige MacGyver.
Post Reply