Kino Artis / Sõprus
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Noh kes läheb [Rec] `i vaatama? Kell 19.00
Tasuta!
Mõtlen veel....
Tasuta!
Mõtlen veel....
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

Huvitav, kui palju varem peaks seal kohal olema, et kohti saada? Rahvast võib ka vähe olla, aga jällegi praegu on laupäev...
LEVEL 1
LEVEL 1
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- Ralf
- love <3
uLtImAtEcRiTiC wrote:Ralf jõudis suht viimasel hetkel ja kohti oli ikka veel.
Ma suutsin end isegi üllatada, sest mul oli enne seanssi vaja apteegist läbi käia. Viru Keskusest astusin välja täpselt 18:54. Tubli olen!
Minust vasakul istusid veel Soprano ning kbong.
Ega sina polnudki see noormees, kes istus otse teisel pool minust paremal olnud tühja istekohta? Kui olid, siis sa olid kohati ikka päris vaimukas, eriti kui ühel tuletõrjujatest olid käed verised ja sa lehvitasid oma kätega täpselt samamoodi nagu temagi.
Ralf wrote:Kuulsin oma ladina keele õpetaja kaudu, et "Das weisse band"-i esimesed 20 minutit pidid sünkroonist väljas olema ja subtiitrid ka must-valge pildi tõttu põhimõtteliselt nähtamatud. FYI.
Paraku on see jah nii
Last edited by rauls on 08. May 2010, 22:12, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
rauls wrote:Täna läksin filmi vaatama ja lahkusin pärast 10 minutit. Tahaks ikka normaalselt algusest lõpuni vaadata. Mulle öeldi, et kolmapäevaks pidi normaalne koopia saabuma. Eks siis järgmise nädala teisel poolel lähen uuele katsele. Tundub olema vähemalt "9/10" film.
Said piletiraha tagasi ka? Idee poolest oleksid nad pidanud andma.
Ma ei küsinudki, vaid tulin suht ruttu vihasena tulema. Piletimüüja ütles muidu, et oli kõiki piletiostjaid teavitanud pärast seda, kui oli teada saanud, et selline jama on. See jama selgus reedeõhtusel (18:30) esilinastusel, aga mina olin enne seda juba pileti ära ostnud ja ei teadnud midagi. Ma usun, et kui oleks väga tahtnud, oleksin raha tagasi saanud, aga mis sellest enam.Ralf wrote:rauls wrote:Täna läksin filmi vaatama ja lahkusin pärast 10 minutit. Tahaks ikka normaalselt algusest lõpuni vaadata. Mulle öeldi, et kolmapäevaks pidi normaalne koopia saabuma. Eks siis järgmise nädala teisel poolel lähen uuele katsele. Tundub olema vähemalt "9/10" film.
Said piletiraha tagasi ka? Idee poolest oleksid nad pidanud andma.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Ralf wrote:Ega sina polnudki see noormees, kes istus otse teisel pool minust paremal olnud tühja istekohta? Kui olid, siis sa olid kohati ikka päris vaimukas, eriti kui ühel tuletõrjujatest olid käed verised ja sa lehvitasid oma kätega täpselt samamoodi nagu temagi.
Olin-olin. Seda käte asja ma ei suuda küll hästi meenutada, aga mina ja Kick need sinust paremal olime.
- Spellbound
- Ristiisa

Kui uLtImAtEcRiTiC oli see, kes kätega vehkis, siis tähendab, et minu ja Live ees vasakul istusid järjest kbong, Soprano ja Ralf ning paremal uLtImAtEcRiTiC ja Kickflick. On alles kokkusattumus ja me ei märganud ühtegi tuttavat nägu, kuigi oleks pidanud
Kuigi ma vist vaatasin vist mitu korda Sopranole otse näkku teadmata kellega on tegu
Kuigi ma vist vaatasin vist mitu korda Sopranole otse näkku teadmata kellega on tegu
LEVEL 1
LEVEL 1
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Spellbound wrote:Kui uLtImAtEcRiTiC oli see, kes kätega vehkis, siis tähendab, et minu ja Live ees vasakul istusid järjest kbong, Soprano ja Ralf ning paremal uLtImAtEcRiTiC ja Kickflick. On alles kokkusattumus ja me ei märganud ühtegi tuttavat nägu, kuigi oleks pidanud![]()
Staaride pidu, mis teha.
- Ralf
- love <3
Spellbound wrote:Kui uLtImAtEcRiTiC oli see, kes kätega vehkis, siis tähendab, et minu ja Live ees vasakul istusid järjest kbong, Soprano ja Ralf ning paremal uLtImAtEcRiTiC ja Kickflick.
Mul oli kaasas seljakott, mille panin umbes 20 minutit pärast filmi algust endast paremal olevale tühjale toolile ning käes hoidsin tühja Vichy pudelit. Ring any bells?