Hercule Poirot
Moderator: Meeskond
Hercule Poirot
Hercule Poirot
Agatha Christie\'s Poirot (1989 – 2013)
Lood maailmakuulsast detektiivist Hercule Poirot (David Suchet), kes üle kõge maailmas hindab õiglust, oma halle ajurakukesi, mis aitavad õigluseni jõuda ning oma vuntse, mis näevad lihtsalt kenad välja. Päikese all on palju kurjust, kuid see ekstsentriline, belgia päritolu detektiiv lahendab nii mõnegi juhtumi, mis ametivõimudele üle jõu käib.
Loe täielikku tutvustust siit
Agatha Christie\'s Poirot (1989 – 2013)
Lood maailmakuulsast detektiivist Hercule Poirot (David Suchet), kes üle kõge maailmas hindab õiglust, oma halle ajurakukesi, mis aitavad õigluseni jõuda ning oma vuntse, mis näevad lihtsalt kenad välja. Päikese all on palju kurjust, kuid see ekstsentriline, belgia päritolu detektiiv lahendab nii mõnegi juhtumi, mis ametivõimudele üle jõu käib.
Loe täielikku tutvustust siit
Nõustun, et väga hea sari. Kusjuures mõned osad on muutunud lemmikumaks kui teised. Neid püüan vaadata iga kord kui näidatakse, kas või ainult mõne minuti.
Last edited by Unistaja on 15. September 2008, 14:27, edited 1 time in total.
The night is darkest just before the dawn.
And I promise you, the dawn is coming.
And I promise you, the dawn is coming.
Briti sari ju. Loogiline, et see on hea. Sealt ainult head tulebki. (nii filminduse, kui ka muusika osas)
Äärmiselt huvitav sari veel huvitavamate juhtumite ja tegelastega. Vahepeal suudetakse ikka selline müsteerium-juhtum välja mõelda, et nad ise ka ei usu seda vist.
Aga detektiivisarjadest lemmikuselt teisel kohal mu jaoks. Monk trumpab huumoriga üle.
: D
Äärmiselt huvitav sari veel huvitavamate juhtumite ja tegelastega. Vahepeal suudetakse ikka selline müsteerium-juhtum välja mõelda, et nad ise ka ei usu seda vist.
Aga detektiivisarjadest lemmikuselt teisel kohal mu jaoks. Monk trumpab huumoriga üle.
: D
Poirot on nii muhe, oma perfektsuse ja viisakuse ja vuntsidega.. juhtumid on alati väga põnevad ja mees ei ole ebakindel, see on selge. Teab et Ta on mõrvajuhtumite-lahendamise-meister ja ei eksi kunagi ( lõpuks ).
Surm Niilusel ja Mõrv Mesopotaamias ja palju muudki olen lugenud. Need pisikesed raamatud on paremad kui see üks suur ( Poirot Oriendis) kokkuvõttes küll hea aga lugedes muutub vahetevahel igavaks ja liiga pikaks aga lõppudelõpuks on see u vajalik et lugeja kõike mõistaks mis toimub.
Üks lemmikuid on Poirot jõulud, näinud mõned korrad ja ka 2 korda lugenud, väga nutikas mõrvar oli ikka, aga kuulus Hercule Poiroti on alati targem. Mees on liccalt geenius. Ta on mu iidol.
Surm Niilusel ja Mõrv Mesopotaamias ja palju muudki olen lugenud. Need pisikesed raamatud on paremad kui see üks suur ( Poirot Oriendis) kokkuvõttes küll hea aga lugedes muutub vahetevahel igavaks ja liiga pikaks aga lõppudelõpuks on see u vajalik et lugeja kõike mõistaks mis toimub.
Üks lemmikuid on Poirot jõulud, näinud mõned korrad ja ka 2 korda lugenud, väga nutikas mõrvar oli ikka, aga kuulus Hercule Poiroti on alati targem. Mees on liccalt geenius. Ta on mu iidol.
Andes ajale elu, anname elule aega.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Re: Hercule Poirot
Viimane osa Curtains tuli ka ETV's ära.
Lõpuni pidas tase vastu. Väga hea sari
Lõpuni pidas tase vastu. Väga hea sari
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.