Kui sul oleks võimalus võtta kuskil pubis mõnusalt õlut (või limpsi) ühe foorumlasega, keda sa varem näinud ei ole, siis kes see oleks? 1. Level 2. JazZ- 3. KiiZ 4. Trash
Kui sul oleks võimalus võtta kuskil pubis mõnusalt õlut (või limpsi) ühe foorumlasega, keda sa varem näinud ei ole, siis kes see oleks? 1. Level 2. JazZ- 3. KiiZ 4. Trash 5. Ralf
Kui sul oleks võimalus võtta kuskil pubis mõnusalt õlut (või limpsi) ühe foorumlasega, keda sa varem näinud ei ole, siis kes see oleks? 1. Level 2. JazZ- 3. KiiZ 4. Trash 5. Ralf 6. rauls
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Kui sul oleks võimalus võtta kuskil pubis mõnusalt õlut (või limpsi) ühe foorumlasega, keda sa varem näinud ei ole, siis kes see oleks? 1. Level 2. JazZ- 3. KiiZ 4. Trash 5. Ralf 6. rauls 7. Garli
Kusjuures, ka kõigi foorumlastega, keda ma juba kohanud olen, rüüpaks heal meelel õlut.
Kui sul oleks võimalus võtta kuskil pubis mõnusalt õlut (või limpsi) ühe foorumlasega, keda sa varem näinud ei ole, siis kes see oleks? 1. Level 2. JazZ- 3. KiiZ 4. Trash 5. Ralf 6. rauls 7. Garli 8. Gang-pae
Kui sul oleks võimalus võtta kuskil pubis mõnusalt õlut (või limpsi) ühe foorumlasega, keda sa varem näinud ei ole, siis kes see oleks? 1. Level 2. JazZ- 3. KiiZ 4. Trash 5. Ralf 6. rauls 7. Garli 8. Gang-pae 9. Soprano
Kui sul oleks võimalus võtta kuskil pubis mõnusalt õlut (või limpsi) ühe foorumlasega, keda sa varem näinud ei ole, siis kes see oleks? 1. Level 2. JazZ- 3. KiiZ 4. Trash 5. Ralf 6. rauls 7. Garli 8. Gang-pae 9. Soprano 10. eerik
Kui peaksid homme surema, siis kuidas? 1. Tabletid (a lot of them) + alkohol
Kui peaksid homme surema, siis kuidas? 1. Tabletid (a lot of them) + alkohol 2. Une pealt 3. Purjus poolakatest naabrid pussitavad mu surnuks 4. Elektritool
Kui peaksid homme surema, siis kuidas? 1. Tabletid (a lot of them) + alkohol 2. Une pealt 3. Purjus poolakatest naabrid pussitavad mu surnuks 4. Elektritool 5. Klaver kukuks pähe
Kui peaksid homme surema, siis kuidas? 1. Tabletid (a lot of them) + alkohol 2. Une pealt 3. Purjus poolakatest naabrid pussitavad mu surnuks 4. Elektritool 5. Klaver kukuks pähe 6. Kuul pähe
Kuidas elektritool kiire ja valutu on? Enne tõmbled seal ikka päris kõvasti kui ära sured.
Kick ei ole vist tõesti elektritooliga väga kursis
Kui peaksid homme surema, siis kuidas? 1. Tabletid (a lot of them) + alkohol 2. Une pealt 3. Purjus poolakatest naabrid pussitavad mu surnuks 4. Elektritool 5. Klaver kukuks pähe 6. Kuul pähe 7. Süda lõhkeb suurest armastusest