Ämblikmees
Moderator: Meeskond
Mulle meeldis küll see film ka väga-väga, aga teist korda seda ma küll niipea ei vaataks. Näitleja oleks pidanud tegelt keegi teine olema. See ei sobi Tobey Maguire taolisele poisikesele mängimiseks olev roll mida ta mängis. Seda oli näha, et ta ei võta seda kuidagi tõsiselt et inimestele pisutki uskumust luua sellest igapäevasest kurjast maailmas ja tema nagu superkangelane tuleb appi abivajavatele inimestele. Liiga ebaleva olemisega. Kolmandat ma pole veel näinud, ehk on seal Tobey oma rolli sisse elanud. Aga film on film. Ei tea kuidas ma ise näitleksin, kui võimalus oleks, võibolla mitte nii paljutki

I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Forza wrote:Mis teema nende luukereks muutumisega on? Vaatasin mingi kolmandat korda hiljuti ja ei saa ikka pihta, mis teema tollega oli. Kui Goblin viskab rõdule mingid granaadid ja osad inimesed muutuvad luukereks. Weird...
Ei või olla. Sama siin.
Telekas alles jooksis ja sattusin selle koha peale ning kergelt WTF moment tekkis. Miks ta Spider-mani peal neid granaate ei kasutanud? Rohkem cool but useless asjandus.
Ega see filme eriti hea ei olnud. Teine osa läks kuidagi premini peale.
Super film, kui seda kunagi kinos nägin, olin ülimalt vaimustuses. Tõeliselt head näitlejad, actionit jagub ja ka inimtundeid, armastust ja huumorit. Minu arust on selles filmis küll kõik perfektne, Maguire sobib täielikult Peter Parkerit kehastama jne. Täiesti arusaamatu, miks on vaja teha sellele rebooti.
10/10.
10/10.