Jolt wrote:... Selline veidi unelev ja mitte nii kaasahaarava rütmiga, kui Heaven Can Wait, kuid püsib seetõttu ilmselt kauem värskena. 9/10
Mhm, Jane Doe on pigem lugu, mis jääb kolmandal ja neljandal läbikuulamisel alles rohkem meelde. Kusjuures algul mõtlesingi siia mängu "Heaven Can Wait"i lisada, aga selle esimese põhjuse pärast muutsin lugu.
Täpselt selline asi, mida on perfect chill-mode'is kuulata. Kogu aeg ei kuulaks, aga mõnikord on selline kraam kõige parem asi üldse. Vaatan, et neil Last.fm-is posu laule tasuta allalaadimiseks. Peaks proovima. 8/10
Panen vastuseks midagi natuke catchymat ja bouncymat. Hadouken! - Mic Check Suht mainstreamish (Eestis mitte tho), aga vaatame mis järgmine postitaja arvab. Video ka üsna ilus.
Hadouken! - Mic Check Minu jaoks harjumuspärase indiepoprockelectrofolk taustal oli see lugu ikka tõsiselt intensiive. Aga see meeldis mulle palju rohkem, kui oleksin eeldanud - 77% - mingil hetkel väljakujunenud arusaamine, nagu minu muusikamaitse oleks sünteesitud Garli oma antimateeriast, lõi igatahes kõikuma. Video on tõesti väga muhe.
Kid Cudi - Pursuit Of Happiness ft. Ratatat, MGMT - Ratatatile omast kõla oli hea kuulda. Tegelt ega lugu ei häirinudki väga, võib-olla veidi liiga raadiosõbralikuks tehtud, mis omaduse halvem pool on, et leierdab liiga ruttu ehk ära. 7/10
Ma armastan seda laulu. Aasta tagasi vms sai DIOYY?'d meeletus koguses kuulatud. Retarded nimi bändil, aga muusika on super. Mõnusalt boostiv kraam. Dance-punk ruulib. 9/10
Võtan hindamise seekord küll enda peale, kuna saan lõpuks üht su lugu positiivselt hinnata - kunagi olin suur Helloweeni kuulaja. "Kill It" pole minu arust kaugeltki nende lahedaim lugu, kuid 7/10 sobib siiski anda.
Aktiivne teema täna. Laiatarbe psühhedeelse popi musternäidis, video kaasarvatud. Äkki oleks veel parem, kui lõpu Bee Geesi häälte asemel midagi muud proovida. Sobib kuulamiseks nii autos, rannas kui kuskil lounge'is 9/10
Päris sümpaatne. Neid õblukesi sassis peaga noori laulvaid tütarlapsi on nii palju, et ei suuda järge pidada. Muusika on neil aeg-ajalt küllaltki hea. See oli selline paremapoolne, tugev 7 kümnest.