"Twilighti" täht Robert Pattinson hakkab peagi valmivas linateoses kehastama varalahkunud Nirvana solisti Kurt Cobaini. Pattinson on kunagi ka öelnud, et tunneks end muusikuna palju rohkem omas elemendis. Mehe sõnul on kitarr ta parim sõber, keda saab alati usaldada.
"Twilighti" vihkamisest ma aru saan, kuid mis teil Pattinsoni vastu on?
Ta mängib selles seerias vaid tegelast (ja sealjuures väga nõmedat tegelast), kuid päriselus tundub ta väga sümpaatne noormees olevat. Pole mul midagi selle vastu, et ta Cobaini mängib.
Ralf wrote:"Twilighti" vihkamisest ma aru saan, kuid mis teil Pattinsoni vastu on?
Ta mängib selles seerias vaid tegelast (ja sealjuures väga nõmedat tegelast), kuid päriselus tundub ta väga sümpaatne noormees olevat. Pole mul midagi selle vastu, et ta Cobaini mängib.
Mulle ta just päriselus ei sümpatiseeri,lohakas look ei lähe mulle peale.Cobain on nõme? I don't think so. Kelle jaoks on,kelle jaoks mitte.
^Ralf pidas silmas seda, et Edward on nõme, mitte Cobain. (Kui ma õigesti aru sain.) Mind jätab see uudis nii või naa külmaks - ei jälgi Pattinsoni tegemisi, kuigi pean tunnistama, et David Fincher lavastajana tekitab väikese huvi.
PS. Lohakas look oli Cobainile üsna omane. Just sayin'...
Okeyy,ütlen siis nii et mulle meeldib Cobain välimuselt rohkem kui Pattinson . Aga eks vaatab mis sellest filmist tuleb,vb olla teeb Pattinson isegi hea rolli Cobainina.
Lugesin ennist valesti,Edwardist oli ikka jutt mitte Cobainist(nõmeduse osas). Väheke mööda läks see.
Last edited by CM-Girl on 09. April 2010, 22:52, edited 1 time in total.