Erinevad emotsioonid. Perekond võinuks poisi/mehe maa peale tagasi tuua. Boondock Saints'i fännidele a must-see dokk. - 8/10
Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

- lostinthemist
- Ristiisa

LiveForThis wrote:Kindlasti, kindlasti tasub. Korvab 1.0-i puudujäägid ja pakub veelgi efektsemat silmipaitavat elamust.
Kohe kindlasti parem. 1.0 oli juba minu silmis võrratu, kui eelmisel JAFFil vaatasin seda (enne seda olin jõudnud ära vaadata ka animeseriaali), aga 2.0 ... raisk küll, ma olin enamikes kohtades nii *stunned*, et jälgisin ekraani suurte silmade ja lahtise suuga. Wicked kickass!
9/10 minugi poolt.
Jään 3.0 ekstrasuure põnevusega ootama. Suure tõenäosusega lähen pühapäeval seda uuesti vaatama Tartus.
PS! Pärast lõputiitreid on väike üllatus.
- LiveForThis
- Ristiisa

Hakkasin lõunat nosima ja klõpsisin kanaleid, et mõneks ajaks midagi huvitavat söömise kõrvale vaadata. Silveri pealt hakkas antud dokk ja olin müüdud - mis veel paremini toidu kõrvale sobiks, kui dokumentaal, mis valgustab hämaraid telgitaguseid, kust ja kuidas toit meie lauale jõuab. Noh, tegemist muidugi Ameerika toodanguga ja tegeleb sealsete (väga suurte) probleemidega aga kõik on lihtsalt ja selgelt esitatud (võiks öelda isegi, et meelelahutuslikult) ning peaks keskmise, kiirtoidudieedil oleva, ameeriklase maailmavaadet väheke kõigutama küll. Eks ise sain ka natuke uut teada. Soovitan vaadata küll, kui kellegi Silveri pealt ette jääb.
Keegi võiks meie riigi toidutööstusse ka mingi kriitilise pilguga ekskursiooni teha. Huvi oleks ju küll.
The Reeds (2009) - After Dark Horrofesti film nr. 2
Kamp linnanoori põrutab grüünesse. Hakkab juhtuma koledaid asju. Lisatud müstiline element muutis loo pigem kehvemaks.
2/10
Kamp linnanoori põrutab grüünesse. Hakkab juhtuma koledaid asju. Lisatud müstiline element muutis loo pigem kehvemaks.
2/10
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Esimene osa: Night Passage
Jesse Stone: Stone Cold

Võrreldes prequel'iga mõningane tagasiminek. Sisu veel lihtsakoelisem, lõpp aimatavam. Abby tapmine polnud absoluutselt vajalik.
Kokkuvõttes siiski asjalik meelelahutus.
+0,5 Alexis Dziena eest
4,5/10
Jesse Stone: Stone Cold

Võrreldes prequel'iga mõningane tagasiminek. Sisu veel lihtsakoelisem, lõpp aimatavam. Abby tapmine polnud absoluutselt vajalik.
Kokkuvõttes siiski asjalik meelelahutus.
+0,5 Alexis Dziena eest
4,5/10
Spoiler :