Milliseid FV foorumlasi olete te päriselus kohanud?
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Olime Forzaga bussiterminalis, tema läks 34A peatusesse ja mina ronisin 18 peale ning nägin seal Trashi, kes oli just autokoolist tulnud. Sõitsime Forzast mööda ja ma näitasin talle näpuga, et näe, Matt Dillon. Forza omakorda vaatas lolli näoga vastu. Nii ta siis Trashi nägigi (aga ainult hetkeks läbi akna).
- lostinthemist
- Ristiisa

Ralf wrote:Olime Forzaga bussiterminalis, tema läks 34A peatusesse ja mina ronisin 18 peale ning nägin seal Trashi, kes oli just autokoolist tulnud. Sõitsime Forzast mööda ja ma näitasin talle näpuga, et näe, Matt Dillon. Forza omakorda vaatas lolli näoga vastu. Nii ta siis Trashi nägigi (aga ainult hetkeks läbi akna).
LOL, ja kuidas on see seotud IlseV armsa häälega?
eerik wrote:Malcolm wrote:Pinnis mind üksjagu Robin Juhkentali identiteedi varastamise kohta, kuid ma ei kommenteerinud väga.
Miks siis nii? Jätkad sama moodi või arvadki juba, et oled Robin Juhkental?
Ei tunne temaga mingit sidet. Mis puutub pseudonüümi, siis teadmiseks, et ma arvan, et see on meil sama kaua olnud.
Malcolm wrote:Ei tunne temaga mingit sidet. Mis puutub pseudonüümi, siis teadmiseks, et ma arvan, et see on meil sama kaua olnud.
Ja oma blogis Oslosse sõitmiseks ja Eurovisioonil esinemiseks rahaliste annetuste palumine on sinu arvates täiesti normaalne?
eerik wrote:Malcolm wrote:Ei tunne temaga mingit sidet. Mis puutub pseudonüümi, siis teadmiseks, et ma arvan, et see on meil sama kaua olnud.
Ja oma blogis Oslosse sõitmiseks ja Eurovisioonil esinemiseks rahaliste annetuste palumine on sinu arvates täiesti normaalne?
Oma tuttavate pideva küsimise, kas ma tõesti osalen Eurovisioonil, arvel nalja tegemine on täiesti normaalne, jah. Sealt lausest palumise välja lugemine seevastu mitte eriti.
- Ralf
- love <3
Nagu täna selgus, olen ma eerikut näinud ja veel päris palju ka. 
Kickflick wrote:uLtImAtEcRiTiCut olen näinud ainsana.
Loll jutt.
Minu silmapiirile on peale Kicki veel jäänud ka Trash. Teisi pole kahjuks kohanud.
LEVEL1 || super_efektiivne ||