Muusika "Hoia ja keela!"
Moderator: Meeskond
Franz Ferdinand on viimasel ajal väga hakanud meeldima, ka see lugu on väga hea ning video on ka lõbus! Võiks lausa 10/10 panna.
Blur - Country House
Blur - Country House
Blur on jätkuvalt üks nendes bändidest, mille looming mulle kõigi eelduste põhjal väga sümpaatne peaks olema, aga pole mingil põhjusel põhjalikult kuulata jõudnud. Konkreetset lugu tean aga väga hästi. 8/10
Umbes veidi samal lainel, Gorillaz - Hong Kong.
Umbes veidi samal lainel, Gorillaz - Hong Kong.
Täitsa mõnus lugu. Jällegi sobib väga hästi taustaks, näiteks restoranis. 8/10
Queen - Football Fight
Queen - Football Fight
Kahjuks ei tekitanud mingeid emotsioone . 3/10
dr.bombay-Calcutta
http://www.youtube.com/watch?v=q6r1GrApjiM

dr.bombay-Calcutta
http://www.youtube.com/watch?v=q6r1GrApjiM
- Ralf
- love <3

1/10 - ma ei tea, kas see just objektiivne hinnang on, sest laulu ei pannud 100% tähelegi, suurema osa ajast otsisin arterit, mida läbi lõigata.
Derek and the Dominos - Layla
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- LiveForThis
- Ristiisa

I.F. : 7/10
Hehh...kerge šokk.
Kui mulle kunagi In Flamesi kasset kätte juhtus, siis kostus sealt kõva Melodic Dark-Metali räginat - okey, meloodiale polnud keegi viitsin'd nüüd väga palju räginaks ja röginaks vajaminevat energiat ka raisata, aga kergeid meloodiahuvile viitavaid nüansse oli.
Praegune ninainina Fleims tundus juba alguses grammijagu huvitavamana ning lõpus mulle juba täitsa istus..
Peaks äkki I.F-ile teise võimaluse andma, vaatab millalgi....
Nautilus Pompilius - Прогулки по воде(Strolls on water)
Ise kuulasin seda eila õdagul mõnikümmend korda ja kui keeleoskus lubab, siis on parem Inglis keelsetele subadele mitte tähelepanu pöörata.
Hehh...kerge šokk.
Kui mulle kunagi In Flamesi kasset kätte juhtus, siis kostus sealt kõva Melodic Dark-Metali räginat - okey, meloodiale polnud keegi viitsin'd nüüd väga palju räginaks ja röginaks vajaminevat energiat ka raisata, aga kergeid meloodiahuvile viitavaid nüansse oli.
Praegune ninainina Fleims tundus juba alguses grammijagu huvitavamana ning lõpus mulle juba täitsa istus..
Peaks äkki I.F-ile teise võimaluse andma, vaatab millalgi....
Nautilus Pompilius - Прогулки по воде(Strolls on water)
Ise kuulasin seda eila õdagul mõnikümmend korda ja kui keeleoskus lubab, siis on parem Inglis keelsetele subadele mitte tähelepanu pöörata.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
http://realmnc3.blogspot.com/
http://realmnc3.blogspot.com/
Paar korda kuulasin ja kui nüüd aus olla, siis jättis täiesti neutraalse mulje.
6/10
Гнилая ботва
6/10
Гнилая ботва
Spoiler :
- Spellbound
- Ristiisa

Tüübid lällavad surnuaias ja joovad viina, räige bläkk
Ma pooks ennast ka sellise loo peale üles.
Õnneks ma olen seda videot varem juba näinud ja seetõttu polnud ka väga suur üllatus
Aga see ei takista sel olemast kõige kõvem video üldse, sest siin pole mingeid ülimaid eriefekte
5/10
Immortal - Blashyrkh (Mighty Ravendark)
Ma pooks ennast ka sellise loo peale üles.
Õnneks ma olen seda videot varem juba näinud ja seetõttu polnud ka väga suur üllatus
Aga see ei takista sel olemast kõige kõvem video üldse, sest siin pole mingeid ülimaid eriefekte
Immortal - Blashyrkh (Mighty Ravendark)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
Oma teemas on Immortal üks parimaid... a lugu on ikka 4/10. Video ka selline igavapoolsem.
Camera Obscura - If Looks Could Kill
Camera Obscura - If Looks Could Kill
- LiveForThis
- Ristiisa

Suhteliselt hea, aga siiski mitte my cup of tea 6/10
Evangelion 2.0 - The Final Decision We All Must Take
Evangelion 2.0 - The Final Decision We All Must Take
Evangelion 2.0 - The Final Decision We All Must Take - filmile taustaks mõjub kindlasti paremini kui niisama, pigem kuulaks siis Tšaikovskit. Aga muidu tipptopp - 5/10
Charlotte Gainsbourg and Beck - Me and Jane Doe
Video on kinda olematu, aga on enamat kui album art vms.
Charlotte Gainsbourg and Beck - Me and Jane Doe
Video on kinda olematu, aga on enamat kui album art vms.
Alati kui kuulen näitlejatest, kes laulmises kätt proovivad tuleb mulle Dirk Diggler meelde. Aga Charlotte Gainsbourg jätab reaalselt multitalentse mulje ja Beck on mul ilmselt lemmikmuusik ning seda süngergiat on tunda.
Selline veidi unelev ja mitte nii kaasahaarava rütmiga, kui Heaven Can Wait, kuid püsib seetõttu ilmselt kauem värskena. 9/10
Fusedmarc - Tear and Tie
Selline veidi unelev ja mitte nii kaasahaarava rütmiga, kui Heaven Can Wait, kuid püsib seetõttu ilmselt kauem värskena. 9/10
Fusedmarc - Tear and Tie