Salajane aken
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Minu arust on täitsa hea ja mitmekordset vaatamist lubav film. Johnny Deppi karakter oli väga sümpaatne ja just eriti meeldis mulle ta soeng. Jutule jäädi ka üsna truuks õnneks.
Ise oleks vist lausa teinud nii, et Shooter on päris!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
mulle film meeldis.. tekitas parajalt põnevust ja naljakaid hetki oli ka...
kui mu ema seda filmi esimest korda vaatas siis tema reaktsioon oli "selliseid HULLE vahidki" nohjah.. ju siis ta ei saanud poindist aru ja vb ta ei seedi selliseid filme..
aga vahepeal tundus et film läheb kuidagi igavaks... või oli see ainult petlik, aga noh.. kokkuvõttes, film oli hea, Johnny Depp tegi oma rolli ka väga hästi ära ja soeng muidugi oli tõesti lahe...
mina sain filmi mõttele alles lõpupoole pihta... ja nii oligi parem.
7,5/10
kui mu ema seda filmi esimest korda vaatas siis tema reaktsioon oli "selliseid HULLE vahidki" nohjah.. ju siis ta ei saanud poindist aru ja vb ta ei seedi selliseid filme..
aga vahepeal tundus et film läheb kuidagi igavaks... või oli see ainult petlik, aga noh.. kokkuvõttes, film oli hea, Johnny Depp tegi oma rolli ka väga hästi ära ja soeng muidugi oli tõesti lahe...
mina sain filmi mõttele alles lõpupoole pihta... ja nii oligi parem.
7,5/10
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- Ralf
- love <3
Johnny Depp on muidugi selle filmi suurim kuld oma koomilist varjundit kandva etteaste ja pöörase soenguga. Timothy Hutton, John Turturro, Maria Bello ja Charles S. Dutton muidugi jäid tema varju, kuid nendegagi jäin rahule ja ei ütleks, et nende osatäitmine eriliselt kehv oli. Ise oleks eelistanud lihtsamat ja tüüpilisemat lõppu, kuid eks film pidi käima lühijutu järgedes ja seal ju lõppes nii. "Secret Window" on muideks film, mida ma oma 30+ korda näinud olen, Pariisist ostetud DVD saab lähiajal ka kommentaariga läbi vaadatud.
Igatahes täitsa muhe thriller, mitte just Johnny parimatest, kuid väärib siiski vaatamist. Mõnus popkornikas.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Salajane aken
Mina ei aimanud sellist sündmuste käiku ette. Väga põnev film, igav ei hakanud küll kordagi. Johnny Depp oli nagu ikka oma tuntud headuses ning kuigi see pole tema parim film, suutis siiski terve filmi vältel pinget üleval hoida.
Hindeks panin 10/10, kuid see on nüüd natuke ilmselt üle pingutatud. 9/10 oleks vist paras.
Hindeks panin 10/10, kuid see on nüüd natuke ilmselt üle pingutatud. 9/10 oleks vist paras.