Raccooni linnas on valla pääsenud tappev T-viirus. Linn võetakse täielikku karantiini ning kõik, kel lasub vähimgi kahtlus, et ta võib olla nakatunud, peab jääma sellesse õudsesse "kalmistusse". Seda õudusunenägu üritab peatada Jill Valentine-i (Sienna Guillory) juhitud rühmitus - kuid kas sellest üldse on võimalik vabaneda?
Täielik kräpp, kui ma ei eksi siis on see sama rezishööri tehtud, kes tegi ka Alien vs Predatori.. Esimest korda sai vaevalt ära vaadatud, teistkorda läks peale 15min DVD mängija naks kinni.. 1/10
Minule ulmeaction läheb peale alati ja see ei olnud erand. Täiesti normaalne, arvestatav zombie-action. Tegevust oli küllaga, aga tunnistades tõtt, see film isegi ületas mu ootused, kuna midagi erilist ma sellest ei oodanud. Mõjus värskendavalt, kuna tükk aega ei olnud zombie-filme vaadanud ja sain soodsalt selle filmi DVD. Pettuma ei pidanud...
Mitte eriti tähelepanunõudliku popkorniulmeõudukana igati vaadatav, ent mingit sügavat sisu sealt oodata ei maksa. Annaks rohkem punkte, kui seal poleks olnud paari üksikut tobedat ja idiootset stseeni (see käsikähmlus Nemesisega), mängu läbi mänginud, elasin filmi ka veidi rohkem sisse ja järg jäi esimesele vaid natuke alla.