Filmipäevik arutlus
Minul ei ole põdeda, pigem nendel teistel isikutel 
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
- LiveForThis
- Ristiisa

Mul on praegu liiga vähe filme. Ainult kümme. Eile lisandus mitmendat korda vaadatud Jack Sparrow vägikaikavedamine Davy Jones`iga. Pühapäeva kergeks igati sobilik.
Praegu on 15nes, aga tavaliselt on mu norm praeguseks enam-vähem 15 filmi. Ei pinguta ka, et rohkem vaadata. Lihtsalt selline harjumus külge jäänud. Mida rohkem, mida tõsisem, seda parem.
Paistab, et enam nalja ei ole. Eksamid tulevad ning eks tuleb blogi ja filmide vahtimine unarusse jätta.
Praegu on 15nes, aga tavaliselt on mu norm praeguseks enam-vähem 15 filmi. Ei pinguta ka, et rohkem vaadata. Lihtsalt selline harjumus külge jäänud. Mida rohkem, mida tõsisem, seda parem.
Paistab, et enam nalja ei ole. Eksamid tulevad ning eks tuleb blogi ja filmide vahtimine unarusse jätta.
- Ralf
- love <3
Soovitus! Kuna nüüd on meil Filmuveebas spoiler tagid, saab neid väga kenasti kasutada seriaali- või filmipäeviku kompaktseks muutmiseks, nagu minu oma hetkel on. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Loodetavasti võtavad selle kõik kasutusele, sest see muudaks teema lehtede sirvimise tunduvalt lihtsamaks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Üldüldiselt on märtsist täiesti spontaanselt kujunenud pigem sarjatihe kuu. Kavatsen lähitulevikus ka Breaking Bad'i ära vaadata, et saaks 3. hooaega juba iganädalaselt jälgida. Peale seda on filmide jaoks ehk veidi rohkem mahti.
Ralfi idee on asjalik, ilmselt panen ise ka jooksvale kuule eelnevad peitu. Kuigi... kui otsustada inimeste põhjal, kellega foorumiväliselt suhtlen, kaotab see lisaklõps igasuguse variandi, et keegi peale minu enda seda postitust vaataks ka. Ohwell.
Ralfi idee on asjalik, ilmselt panen ise ka jooksvale kuule eelnevad peitu. Kuigi... kui otsustada inimeste põhjal, kellega foorumiväliselt suhtlen, kaotab see lisaklõps igasuguse variandi, et keegi peale minu enda seda postitust vaataks ka. Ohwell.
Märtsis 36 filmi ja 55 seriaalide episoodi.
http://filmsmusic.blogspot.com/2010/03/ ... uvote.html
http://filmsmusic.blogspot.com/2010/03/ ... uvote.html