Amatöörfilmid- Mis, ja kuidas?
Moderator: Meeskond
Amatöörfilmid- Mis, ja kuidas?
Kuidas ültse amatöörfilme tehakse? Ma alles olen uus, ja ei tea muffigi. Muidu praegu on peaaegu stseniaarum vms valmis. Aga kuidas need teised käivad, inimeste jutu lindistamine, kaameraga video tegemine jne?
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Hei
http://www.youtube.com/user/videomaker
Uuri selle tüübi videoid.
Seal peaks ohtralt olema videoid amatööridele.
Edu !
http://www.youtube.com/user/videomaker
Uuri selle tüübi videoid.
Seal peaks ohtralt olema videoid amatööridele.
Edu !
RockabillySarin
60000
60000
Sa võiks natukene mõelda enda küsimuste peale. Heli salvestad ju ikka mikrofoniga - kõikidel kaameratel on mingi junn sisse ehitatud ju aga kui tahad juba paremat heli, siis pead lootma, et kaamera ka välise mikrofoni ühendamist toetab. Mingil koduvideol kärab sisseehitatud mikrofon küll.
Kui sa pealelugevat teksti tahad, siis võid selle eraldi arvutisse lindistada ja hiljem lihtsalt videotöötlusprogrammis videole lisada.
Noh, see pole muidugi mingi lõplik tõde - filmirezhisöör ma pole, kuid paar (reisi)videot olen teinud.
Kui sa pealelugevat teksti tahad, siis võid selle eraldi arvutisse lindistada ja hiljem lihtsalt videotöötlusprogrammis videole lisada.
Noh, see pole muidugi mingi lõplik tõde - filmirezhisöör ma pole, kuid paar (reisi)videot olen teinud.
Mulle anti siin aastaid tagasi võimalus osaleda ühel amatöörlühifilmide züriis. Tegijateks siis põhiliselt koolinoored vanuses 13-17. Tehniliselt polnud midagi ette heita, heli ja pilt oli kõikidel ok, oli isegi algelisi erieffekte.
Mida polnud olid ideed, täiesti null, võta üks ja viska teist, oleks siis kasvõi mõnda lemmikstseeni järgi tehtud või midagi, aga ei. Enamuses üritati coolid olla kuskil lumiste põldude vahel mängupüsside ja isa Opeliga.
Mida polnud olid ideed, täiesti null, võta üks ja viska teist, oleks siis kasvõi mõnda lemmikstseeni järgi tehtud või midagi, aga ei. Enamuses üritati coolid olla kuskil lumiste põldude vahel mängupüsside ja isa Opeliga.