Suletud saar
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Mitmekihilise sisu ja tegelastega meisterlik töö, mille hiilgust varjutab fakt, et midagi sarnast olen mitu korda varem näinud, kuid lavastajatöö ja Leo rollisooritus on igast küljest nauditavad. Ei ütleks, et oleks sellist lõppu oodanud, aga eks see muudabki elamuse mitmeid kordi paremaks. Meeldib kui kõike pea peale pöörav sisupööre kannab end viljakalt lõpuni ehk ei teki sisuauke, kõik on korralikult läbi mõeldud. Film, mida peakski uuesti vaatama, et jälgida toimuvat hoopis teises valguses ja panna pusletükid kokku nii, et lõpptulemus on teada, kuid tee lõpuni on täis sümboleid, viiteid ja märke, mida esimesel korral ei märka või tagantjärele enam ei mäleta.
Muusika oli võrratu, väga painajalik. Kogu õhkkond on ajastule ja kohale vastavalt rõske ja täis hirmu, mida ilmestab tugev operaatoritöö ning visuaalsed lahendused, mida kasutati väga oskuslikult reaalsuse hägustamiseks ning unenäolisuse esile toomiseks.
Muusika oli võrratu, väga painajalik. Kogu õhkkond on ajastule ja kohale vastavalt rõske ja täis hirmu, mida ilmestab tugev operaatoritöö ning visuaalsed lahendused, mida kasutati väga oskuslikult reaalsuse hägustamiseks ning unenäolisuse esile toomiseks.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Päris korralik pettumus oli, 4-5 inimest kõndisid keset filmi minema ja kuigi endal oli samuti tahtmine, eelistan filmid ikka lõpuni vaadata. Sõbrad ka veel lisaks, siis ei taha eriti sääred teha. Korralik 6/10 vaatamata sellele, et enamus stseene oli stoori ja tegelaste osalt liigne lusikaga söötmine. Lõpu äraarvamine oli masendavalt lihtne tulema, mis mindfuck tüüpi filmi puhul pole just hea asi. Enamus stseene olid ka liialt pikad, dialoogi rohked ja nad venisid ikka hoolega. Laeta Kalogridis'e writing credits ajab suuremas osas haigutama. Lõputiitrite joostes tundus nagu oleks just 4 tunnise filmi ära vaatanud.
- Ralf
- love <3
Michael Phillips ja A.O. Scott mõlemad pettusid - Skip It.
Saan täiesti aru inimestest, kelle film külmaks jättis. Ega mulle endale ka nii väga meeldinud.
Saan täiesti aru inimestest, kelle film külmaks jättis. Ega mulle endale ka nii väga meeldinud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
PisikeK2tuu
- Teadmata kadunud

Kuigi siit lugesin enne lõpu nägemist, et midagi juhtub, oli väga põnev film. Ettekujutus, mis tegelikult saarel toimub, muutus pidevalt. Isegi siis kui peategelasele (mis iganes ta nimi oligi) räägiti, mis juhtunud oli. DiCaprio oli suurepärane, eriti seda kõike meenutavas flashback'is. Plaanin millalgi filmi uuesti vaadata. Et kuidas tegevus tundub, kui lõpp teada on.
Muusika ja üleüldse kõik andis ajastu tunnet hästi edasi. 8/10
Muusika ja üleüldse kõik andis ajastu tunnet hästi edasi. 8/10
Lõpp oli küll jah päris hea. Tegelikult ma kahtlustasingi sellist lõppu, aga siis lugesin siit kommentaare, et "lõpp on suhteliselt ettearvamatu" jne , ja kui filmi lõppu hakkasin jõudma, siis jällegi muutsin oma algselt arvamust lõpu ennustamisel, kuna "väga ettearvamatu" lõpp pidi tulema. Ja siis oligi äkitselt filmi viimased 10 seki ja mul oli selline tunne, et "what the fuck? Kas enam edasi ei lähegi?"
Niiet minu jaoks oli lõpp topeltüllatus.
Filmist: DiCaprion, nagu ikka, sümpaatne, väga hästi sobitas end rolli. Filmi sisu, väga hästi üles ehitatud, huvitav ja põnev oli vaadata.
9/10
Niiet minu jaoks oli lõpp topeltüllatus.
Filmist: DiCaprion, nagu ikka, sümpaatne, väga hästi sobitas end rolli. Filmi sisu, väga hästi üles ehitatud, huvitav ja põnev oli vaadata.
9/10