Olles Kubricku-vaimustuses ei saanud jätta ostmata "Full Metal Jacketi" DVD-d. Polnudki varem seda poelettidel märganud või siis polnud tähelepanu pööranud.
Käisin ka täna juba eespool mainitud uues filmipoes Misasi. Täitsa mõnus koht on tõesti - valik mitmekesine ja hinnad pole kivist (vähemalt mul jäi selline mulje). Letis istunud tüübiga sai kergesti jutule ja kuigi arvasin, et ei hakka midagi ostma, siis lahkusin ikka My Neighbor Totoro ja Koyaanisqatsi/Powaqqatsi boxiga. Totoro kingin ära, endal õnneks juba olemas teine.
Viimased 3 DVD ostu: "Snatch." "Le scaphandre et le papillon" "Inland Empire".
Kui kinos nägin "Inland Empire't" 2007. aastal, ei pakkunud see mulle tookord suurt midagi. Liiga palju jäi arusaamatuks ja liiga palju oli ebavajalikku (näiteks need kuradi jänesekostüümides inimesed). Samas siin foorumis on filmi palju kiidetud. Tahakski nüüd uuesti kaeda seda kummalist Lynchi teost. Teinekord on nii, et teisel vaatamisel tundub asi kõvasti parem.
Last edited by rauls on 01. May 2010, 12:29, edited 1 time in total.
Sest ma tellisin amazonist muid asju ja viskasin selle nii muuseas lisaks. Sest see on iseenesest juba kolm korda odavam kui Criterion. Sest põhilised lisad on samad.