Pearahakütt
The Bounty Hunter
Väsinud pearahakütt Milo Boyd (Gerard Butler) saab unistuste tööotsa päeval, mil ta peab kinni püüdma oma eksabikaasa, reporter Nicole Hurly (Jennifer Aniston). Milo arvates saab see olema kerge raha, ent eksimine on teadupärast mehelik. Nicole lipsab tal käest, et uurida ühe mõrvaloo kinnimätsimist ning Milo mõistab jälle kord, et nende kahe vahel ei lähe mitte midagi ealeski kergesti. Eksabikaasad trumpavad üksteist lakkamatult üle, kuni saavad aru, et parim viis kogu sündmustekeeris üle elada on just üheskoos. Kunagi tundus Milole ja Nicole'ile, et abielus olla on raske. Nüüd on aga palju raskem üldse ellu jääda!
"Pearahakütt" on romantiline action-komöödia, mille tempo ei rauge hetkekski.
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
Pearahakütt
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Kuna ma suht luuvin Gerard Butlerit, sest ma luuvisin "Law Abiding Citizeni" ja "The Ugly Truthi", siis ootan ka seda ning kindlasti luuvin ka seda. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Päris lõbus ja põnev komöödia oli, hea sisuga ka, mitte nagu tüüpilised USA romantilised komöödiad. Nalja sai küll. Jennifer Aniston on ikka äraütlemata jõhker püss.
Gerald Butlerist ootasin aga midagi erinevat, ta mängis põhimõtteliselt täpselt samasugust tüüpi, nagu ka "The Ugly Truthis". Ja üks asi jäi ebaloogiliseks pisut:
7/10
P.S. Coca Cola Plaza toolid on väga mugavad!
Lemmikkohad:
Spoiler :
P.S. Coca Cola Plaza toolid on väga mugavad!
Lemmikkohad:
Spoiler :
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Kickflick wrote:Spoiler :
Spoiler :
Filmiga olen suht-koht rahul. Romantiliselt komöödialt midagi rohkemat tahta olekski liig. Happy-happy
"The Ugly Truth"i näinud ei ole ja sarnasust kommenteerida ei oska. Butler oli igatahes (ka) sel korral vinge.
Mõne aja pärast oskan ehk ka puudused välja tuua.
Kaldun samuti 6/10 poole.
Lemmikkohad:
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Filmi ainus posiitivne külg oli Gerard Butleri sarm. Talle sobivad sellise lapsik-ülbe seksistliku man-childi rollid suurepäraselt. Situatsioonikomöödia kohta oli see film küllaltki igav. Mitu korda see juhtus, et Anistoni tegelane käeraudadega millegi külge kinnitati? Kokkuvõttes üsna igav vaatamine - paaris kohas itsitasin veidi, kuid üldiselt pole vaadata mõtet (ehk vaid siis, kui oled Butleri või Anistoni fänn).
4/10
4/10
Re: Pearahakütt
Minu jaoks oli tempo liiga aeglane. Kippus kuidagi venima.
5/10
5/10
Re: Pearahakütt
Kaks korda üritasin vaatama hakata, alles kolmandal korral õnnestus lõpuni välja jõuda. Võib-olla mängis siin rolli mitmendat päeva kestnud iiveldus, aga võib-olla oligi film nii halb. Kõige ebavaimukam romantiline komöödia, mida näinud olen. Eraldi mainimist väärib halb laulude valik ja soundtrack. 3/10