Karate Kutt

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Apophis
Raevunud härg
Raevunud härg

Karate Kutt

Post by Apophis »

Karate Kutt
The Karate Kid (2010)

12-aastane Dre Parker (Jaden Smith) võinuks olla Detroiti kuulsaim poiss, kuid tema ema viimane muudatus karjääris tõi nad Hiinasse. Dre armub koheselt enda klassiõdesse - tunded on vastastikulised, kuid kultuurilise erinevuse tõttu on nende suhe võimatu. Tema tunnete tüdruku vastu saab oma klassi riiukukest Cheng'ist tema vaenlane. Hiinas, mis on Kung-Fu riik, jäävad Dre karate oskused väheseks ning Cheng võidab "karate kuti" lihtsalt.

Dre'l ei jää midagi muud üle kui minna abi küsima Mr. Han'i (Jackie Chan) käest. Tuleb välja, et Han on Kung-Fu meister. Kui Han õpetab Dre'le, et Kung-Fu's ei ole tähtsad löögid ning tõrjumised, vaid kannatlikkus ning küpsus, siis saab Dre aru, et võitlus oma vaenlastega saab tema elu raskeimaks võitluseks.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
adi
Ristiisa
Ristiisa

Post by adi »

Ma mäletan, et see film (originaal siis) rikkus minujaoks mõneks ajaks kung-fu. Eks sai kunagi videolaenutusest laenutatud ju kõik filmid mille pealkirjas ninja, karate, kung-fu või van damme. Ja anna olla mihukene pettumus see film oli, isegi oma aja kohta oli tegemist ikka kõige pussy'ma kaklusfilmiga. Ma nii soovisin, et "paha" lööks selle peategelase selgroo katki (a' Bloodsport) vms.
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Forget about Dre!
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Haters will hate, aga mulle meeldis: lihtne, kuid siiras lugu. Jackie Chani ja Will Smithi poja vaheline keemia oli hea, ehkki nende omavaheline kontakt väikeseks jäi ja treeningustseene oodatust vähem oli. Lõpp oli küll veidi "tüüpiline" ja siin-seal torkasid kohe silma mõned ebameeldivad klišeed, kuid enamjaolt nauditav fast food meelelahutus.

7/10
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Meeldis samuti keemia ja siirus peategelaste vahel, oli kohe tunda, et peategelased (Smith ja Chan) olid väga süvenenud oma rolli. Väike peidetud huumor polnud ka üldse kohe paha. Turniiri algusest alates hakkas nagu juba ebahuvitavamaks muutuma, aga lõpufinaal tegi asja tasaseks.
7/10
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Karate Kutt

Post by CM-Girl »

Hea film aga pettusin veidi. Ei tea isegi mida täpselt ootasin. Enim meeldis jälgida treeninguid, veits huumorit ka sekka . Nice.

5/10
Post Reply