Max89
Moderator: Meeskond
Max89
Mulle tundub nagu Max89 oleks kellegi alter ego. Ma mõtlen, et keegi nalja pärast provotseerib ja näitab tihtipeale meelega halba maitset üles (maitse üle küll ei vaielda).
- Ralf
- love <3
rauls wrote:Mulle tundub nagu Max89 oleks kellegi alter ego. Ma mõtlen, et keegi nalja pärast provotseerib ja näitab tihtipeale meelega halba maitset üles (maitse üle küll ei vaielda).
Võin kinnitada, et ei ole. Meeskonnaliikmed saavad vaadata, milliselt IP'lt on mingi kasutaja postitanud ja antud juhul ei jaga ükski teine kasutaja Max89'ga võrguühendust. Küll ei või öelda sama kyky98 kohta...
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
rauls wrote:Mulle tundub nagu Max89 oleks kellegi alter ego. Ma mõtlen, et keegi nalja pärast provotseerib ja näitab tihtipeale meelega halba maitset üles (maitse üle küll ei vaielda).
Ma kinnitan veel topelt, sest ta on ka SubClub'i foorumis ja sai sealt vist bänni mingil põhjusel.
kyky98 jätke aga rahule!
- Ralf
- love <3
Millal meil "Elu ja tegemised" alafoorum tuleb?
Max89 kaitseks võin öelda, et on mõni foorumlane, kes mind temast tunduvalt rohkem häirib.
rakitic14
Max89 kaitseks võin öelda, et on mõni foorumlane, kes mind temast tunduvalt rohkem häirib.
rakitic14
- Ralf
- love <3
Mina pean jälle koomiliseks, kuidas tal paistab puuduvat igasugune arusaam sellest, et lisaks temale on foorumis veel teisigi inimesi; paistab alati omas mullis olevat ja enda asja ajavat. On vast naljatilk.
Poiss on veel ka planet foorumis.. copy/paste üks ühele möla siis..
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kamoon Simmod,
Ma nõustun Ralfiga, et foorumlased, kes justkui omas mullis elavad, postitavad enamasti kõige ebaloogilisemaid jutte...
...mis samas toob ka huumorit fv argipäevaollusesse. Nii et, TÄM on, Max
Ja kui F. isikul on tsitaadikogumik varsti välja tulemas, siis ma algatan Max89 oma:
viimased viis postitust räägivad tema-kelle-nime-ei-tohi-siin-teemas-nimetada F. isikust, kelle on oma elu-ja-tegemised keskkond olemas.Max89 wrote:Hale värk!
Ma nõustun Ralfiga, et foorumlased, kes justkui omas mullis elavad, postitavad enamasti kõige ebaloogilisemaid jutte...
...mis samas toob ka huumorit fv argipäevaollusesse. Nii et, TÄM on, Max
Ja kui F. isikul on tsitaadikogumik varsti välja tulemas, siis ma algatan Max89 oma:
Max89 wrote:Appi! See näitleja on nüüd surnud? Väga kahju.Muide see näitleja suri pankrease vähki.