Laegas
Moderator: Meeskond
Laegas
Laegas
The Box
Mida sa teeksid, kui sa saaksid kasti, kus sees on nupp, mida vajutades saaksid miljon dollarit...kuid samalajal võtaks see elu kelleltki, keda sa ei tunne? Kas sa teeksid seda? Ja mis on selle tagajärjeks?
Norma Lewis on erakoolis õpetaja ja tema abikaasa, Arthur, on insener NASAs. Nad on täiesti tavaline paar, kes elab normaalset elu äärelinnas koos pojaga...kuni nende uksele ilmub moondunud näoga mees, kes esitleb Normale elu parimat võimalust: kasti. Nad saavad 24 tundi, et teha otsus, mille käigus võitlevad nad moraalse dilemmaga. Mida nad ei mõista, on see, et ükskõik mida nad ei otsustaks, jubedad tagajärjed on juba tekkima hakanud. Norma ja Arthur avastavad varsti, et selle otsuse tagajärjed on kontrollialt väljas ja hargnevad palju kaugemale, kui nende õnn ja saatus.
Täielikku tutvustust loe siit.
The Box
Mida sa teeksid, kui sa saaksid kasti, kus sees on nupp, mida vajutades saaksid miljon dollarit...kuid samalajal võtaks see elu kelleltki, keda sa ei tunne? Kas sa teeksid seda? Ja mis on selle tagajärjeks?
Norma Lewis on erakoolis õpetaja ja tema abikaasa, Arthur, on insener NASAs. Nad on täiesti tavaline paar, kes elab normaalset elu äärelinnas koos pojaga...kuni nende uksele ilmub moondunud näoga mees, kes esitleb Normale elu parimat võimalust: kasti. Nad saavad 24 tundi, et teha otsus, mille käigus võitlevad nad moraalse dilemmaga. Mida nad ei mõista, on see, et ükskõik mida nad ei otsustaks, jubedad tagajärjed on juba tekkima hakanud. Norma ja Arthur avastavad varsti, et selle otsuse tagajärjed on kontrollialt väljas ja hargnevad palju kaugemale, kui nende õnn ja saatus.
Täielikku tutvustust loe siit.
- Ralf
- love <3
kbong wrote:Tahaks näha, kas Kelly saab veel millegi heaga hakkama või oligi üheööliblikas.
Kardan, et viimast. Võib-olla on "The Box" tõesti suur üllataja, aga Cameron Diaz ei saa olla potentsiga ulmethrilleris ja kuigi algidee esialgu korralik tundus on ju seegi võetud Richard Mathesoni lühijutust. "Southland Tales" on nägemata aga ei tea vist kedagi kes toda kiitnud oleks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

No tegemist ei ole Donnie Darko`ga.
Polnud halb, aga jättis palju küsimusi õhku rippuma ja neile on kuidagi raske vastata.
Idee mulle meeldis. Diaz mitte. Hirmus monotoonne näitlemine. Kõige muuga jäin rahule. Langella oli vinge nagu alati ja eriti veel nüüd, kui tal kena näokaunistus kaasas oli.
Mõte oli hea, taustalugu samuti, kuid tervikuna jäi lünklikuks, aga eks ma pean veel järele mõtlema, et punkte omavahel korralikult ühendada.
Aga noh, idee oli päris omapärane.
Hetkel veel 7/10
Polnud halb, aga jättis palju küsimusi õhku rippuma ja neile on kuidagi raske vastata.
Idee mulle meeldis. Diaz mitte. Hirmus monotoonne näitlemine. Kõige muuga jäin rahule. Langella oli vinge nagu alati ja eriti veel nüüd, kui tal kena näokaunistus kaasas oli.
Mõte oli hea, taustalugu samuti, kuid tervikuna jäi lünklikuks, aga eks ma pean veel järele mõtlema, et punkte omavahel korralikult ühendada.
Aga noh, idee oli päris omapärane.
Hetkel veel 7/10
- Spellbound
- Ristiisa

- d4ncestyle
- Raevunud härg

- Ralf
- love <3
Richard Kelly'l on tegelikult ju nii stsenaristi kui režissöörina fantaasiat küllaga, kuid tema filmidele pole lihtsalt publikut. Mul jäi paar aastat tagasi tema "Southland Tales" kahjuks nägemata, "The Box"-i puhul veal korrata ei lasknud. Ütlen ausalt, et ei meeldinud. Jumal teab, et Richard Mathesoni ekraniseeringuid ei ole kunagi liiga palju ning oli tore, et üritati teha midagi high concept filmi sarnast, kuid ma oleks soovinud midagi lihtsamat ja lamedamat. Vaatasin filmi veebruaris.
4/10
4/10