virsikukompott wrote:Burger King küll eriti hea ei ole võrreldes McDonaldsiga või Hesiga. Dr.Pepper 11.- kaubamaja toiduosakonnast....film city see oleks taevalik ;D.
Jah, sest Eesti filmivalik on suhteliselt väike. Ainult paar head filmipoodi on.
Crackhead, 2. Inimest ei tohi halvustada rahvuse, rassi, soo, nahavärvuse, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise või sotsiaalse staatuse tõttu.
Robert wrote:Crackhead, 2. Inimest ei tohi halvustada rahvuse, rassi, soo, nahavärvuse, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise või sotsiaalse staatuse tõttu.
Niimoodi jätkates saad bänni :roll:
Ma halvustasin neid nende nilbe iseloomu tõttu, mitte sellepärast, et nad on britid ja soomlased :roll:
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Robert wrote:Crackhead, 2. Inimest ei tohi halvustada rahvuse, rassi, soo, nahavärvuse, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise või sotsiaalse staatuse tõttu.
Kas see oli hoiatus või mis. Kui oli, siis täiesti mõtetult, kuna ta ütles välja tõe.
See tõde on igaühe jaoks erinev ja pealegi te üldistate. Igas rahvuses on nilbeid ja ka tavalisi inimesi. Kui te veel teaksite, mida Eestlaste kohta öeldakse... Ja pealegi ei koti, kas tõde või mitte, sest see ei olnud hoiatus - see oli tähelepanu suunamine.
Kas see oli hoiatus või mis. Kui oli, siis täiesti mõtetult, kuna ta ütles välja tõe.
Muidugi, ma ei öelnud ju, et soomlased on üleüldse üks nilbe rahvas, lihtsalt see lällajate kontingent, kes siinseid lõbumajasid väisab, on seda.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Ma mõtlesin ka seda, et on lihtsalt teatud sorti inimesi, kes sellise halva pildi annavad. Kuid soomlaste vastu pole mul midagi. Mul on soomest isegi sõpru.