Filmipäevik arutlus
- Ralf
- love <3
Garli wrote:2/10 lemmikud sul.
Enda lemmikud eelmisest kuust: T2: Judgment Day, Grindhouse, Memories of Murder, Dark City, Trainspotting...
... ja "Chasing Amy".
Veebruaris klõpsutasin/kerisin läbi 80 filmi, sh neli Ingmar Bergmani linateost, nende seas tema tuntuimad ja hinnatuimad "Wild Strawberries" ning "The Seventh Seal", ehkki isiklikult imponeeris kõige rohkem hoopis "Persona". Samuti ka David Lynchi "The Elephant Man", mille julgen nüüd lausa enda lemmikute alla paigutada, Alex Proyase "Dark City" ja Terrence Malicku "Badlands". Halvimateks olid eelmise aasta mädapaised "Old Dogs", "New Moon", "The Fourth Kind", "Land of the Lost" ja "The Blind Side" ning käesoleva aasta "From Paris with Love".
Wax on, Wax off!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Kokku: 25 filmi
Kuu pettumus: Legion, The Lovely Bones
Kuu lemmikud: Stomp the Yard, Avatar, Up in the Air, Gran Torino
Kuu pettumus: Legion, The Lovely Bones
Kuu lemmikud: Stomp the Yard, Avatar, Up in the Air, Gran Torino
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
- Spellbound
- Ristiisa

Võrreldes jaanuariga on vaatamiste arv 4 võrra vähenenud, aga see eest olen rohkem aega ka sarjadele pühendanud, mis tuletab meelde, et seriaalipäeviku täiendamine on täiesti ära ununenud.
Veebruaris 27 filmi ja nii kummaline, kui see ka tundub, siis pole märtsikuu arvestust veel avanudki.
27-st filmist kõigest 1 oli kordusvaatamine.
Kuu parim on kindlasti Fargo aga kõrgetele kohtadele tõusid ka Harry Brown, Old School, Trade, Triangle, Hearts in Atlantis, The Human Stain, The Secret of Kells, The Boondock Saints II: All Saints Day, The Lovely Bones, Crazy Heart ja mõningate mõõndustega ka Shutter island.
Kuu huvitavam, iseäralikum on kindlasti Martyrs
Veebruaris 27 filmi ja nii kummaline, kui see ka tundub, siis pole märtsikuu arvestust veel avanudki.
27-st filmist kõigest 1 oli kordusvaatamine.
Kuu parim on kindlasti Fargo aga kõrgetele kohtadele tõusid ka Harry Brown, Old School, Trade, Triangle, Hearts in Atlantis, The Human Stain, The Secret of Kells, The Boondock Saints II: All Saints Day, The Lovely Bones, Crazy Heart ja mõningate mõõndustega ka Shutter island.
Kuu huvitavam, iseäralikum on kindlasti Martyrs
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Veebruaris sai vaadatud kõigest 12 filmi.
Lemmikud: The Hurt Locker, The Breakfast Club ja Hearts in Atlantis.
Mainiks ära ka Toy Story 1-2 ja Young Guns 1-2.
Halvimad: Van Wilder: Freshman Year ja Road Trip: Beer Pong
Lemmikud: The Hurt Locker, The Breakfast Club ja Hearts in Atlantis.
Mainiks ära ka Toy Story 1-2 ja Young Guns 1-2.
Halvimad: Van Wilder: Freshman Year ja Road Trip: Beer Pong
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Vaatasin, et ma ei ole kolme kuuga vaatanudki nii palju filme kui mõni on ühe kuuga. Mulle öeldakse vahel, et ma vaatan liiga palju filme või et olen filmifriik. Aga... mida peaks teile ütlema? 
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ