Soprano, Forza käis siin teemas ja ütles, et mis sa jälitad teda. Lisaks ma sain teada miks ta foorumist tegelt ära läks. Väidetavalt on siin liiga palju uusi kasutajaid ja asjad ei ole enam nii nagu vanasti.
Pean ka vist filmiveebi külastamise lõpetama. Elamine on mu praegusel eluetapil nii aega nõudev, et ma ei suuda nädalas isegi 15 minutit filmiveebi külastamiseks enam leida.
Miks on nii, et alati kui Forza mulle helistab, kuulen ma taustal naisehäält ütlemas bussipeatuste nimesid?
Alles eile kõllas ta mulle vindise peaga, et küsida, miks mulle "The Elephant Man" nii väga meeldis (olin talle selle kohta sõnumi saatnud), ja taas sain ma kohe aru, et ta istub bussis.
Kunagi vaatasime sõpradega filmi "Blue Velvet" ja seal teeb Kyle McLachlan midagi naljakat, mispeale keegi hüüdis: "LEESMANN!" (ehk siis Forza). Pidime naerukrambid saama. Kui Forzat isiklikult tunda, on see muidugi naljakam.
Nii nagu me lubasime, loosime maagilise 10 000 Kinoklubi fänni numbri täitumise puhul (mis nüüdseks juba ka ületatud) välja eriti magusa auhinna ehk siis võimaluse tulla koos sõpradega A.Le Coq Sviiti filmi vaatama. Uskuge meid, see on väärikas auhind ;) Trummipõrin ja fanfaarihüüd - võitjaks on Sten Leesmann. Palju õnne Sten ja ootame Sind kinno. Ja suured tänud teile kõigile - meil on ainult hea meel, et on olemas nii palju toredaid inimesi, kes hindavad häid filme sama palju kui meie