Kunagi olen sellest ka filmiblogi kirjutanud, ehkki praeguse seisuga oleks hinnang punkt kõrgem.
Filmisoovitused
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Soovitan soojalt täna (16.01.2010) õhtul kell 22:55 vaadata Kanal2 vahendusel krimikomöödiat "Starsky & Hutch" Owen Wilsoni ja Ben Stilleriga. Kuulub vaieldamatult mu 2004. aasta lemmikute hulka ja üleüldse on tegu väga andeka, kuid samas kurvalt alahinnatud teosega. Film on siis reboot kunagisest hittseriaalist ja ma olen juba aastaid oodanud, et sellele ka järg tehtaks.
Kunagi olen sellest ka filmiblogi kirjutanud, ehkki praeguse seisuga oleks hinnang punkt kõrgem.
rauls wrote:Laupäeval (30.01) kell 22:00 tuleb kanalist Silver selline superfilm nagu "Trainspotting".
Kõlbab vaadata telekast? Btw, seda näitab suht tihti Silveri pealt.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Tähelepanu! Homme (07.02.2010) tuleb telekast head kraami!
Öösel vastu pühapäeva näitab Kanal2 kiidetud prantsuse filmi "Amélie" ja homme õhtul saab TV3 vahendusel vaadata Michael Manni põnevikku "Heat" ning Kanal2'st Bryan Singeri "Valkyrie"-t, mis alles hiljuti veel kinodes jooksis.
07.02.2010

Öösel vastu pühapäeva näitab Kanal2 kiidetud prantsuse filmi "Amélie" ja homme õhtul saab TV3 vahendusel vaadata Michael Manni põnevikku "Heat" ning Kanal2'st Bryan Singeri "Valkyrie"-t, mis alles hiljuti veel kinodes jooksis.
07.02.2010
- 03:45 "Le Fabuleux destin d´Amélie Poulain" (Kanal 2)
20:05 "Valkyrie" (Kanal 2)
21:20 "Heat" (TV3)
- Spellbound
- Ristiisa

Waterworld Kanal 2-es kell 20.00.
Nägin viimati väga ammu ja kuna seda nii palju maha tehakse, siis tahaks ka näha, kas oli siis nii halb, loodan, et mitte.
Nägin viimati väga ammu ja kuna seda nii palju maha tehakse, siis tahaks ka näha, kas oli siis nii halb, loodan, et mitte.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Pärast Malevit on kohe dokk ka filmi tegemisest vms. Ma kaen hoopis seda.
Päevik | 2021

- Ralf
- love <3
Täna kell 23:35 näitab Kanal2 üht mu lemmikfilmi "The Silence of the Lambs", mis võitis kõik 5 peamist Oscarit (läbi ajaloo on neid linateoseid olnud kõigest kolm) ning seisab IMDb TOP 250's kohal #24. Tasub vaadata juba pelgalt Anthony Hopkinsi rollisoorituse pärast!

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora