Videokogu
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Viimasel ajal lisandunud:
Slacker
Aja meistrid
Six Feet Under
Wonderfalls
(Deadwood - on hetkel ilmselt kuskil Eesti Posti käes hoiul. Tellisin päev hiljem kui Six Feet Underi, aga pole siiani teadet saanud. Vast kolmas kord, kus teade paki saabumisest ei jõua minuni ja pean ise küsima minema)
Ohyeah, uued tollimaksid imevad lurinal. Hull juurdehindlus võrreldes varasemaga.
Slacker
Aja meistrid
Six Feet Under
Wonderfalls
(Deadwood - on hetkel ilmselt kuskil Eesti Posti käes hoiul. Tellisin päev hiljem kui Six Feet Underi, aga pole siiani teadet saanud. Vast kolmas kord, kus teade paki saabumisest ei jõua minuni ja pean ise küsima minema)
Ohyeah, uued tollimaksid imevad lurinal. Hull juurdehindlus võrreldes varasemaga.
- Ralf
- love <3
Mu vend ostis muide "Die Hard: With a Vengeance" Viru Keskuse Rahva Raamatust (tahtsin seda isegi, aga tema jõudis ette) ning seda ise DVD kommentaariga läbi vaadates märkasin, et see koht, kus McClane on liftis ja tollele tüübile point blank pähe tulistab ja talle terve hunnik verd peale pritsib, oli välja lõigatud. Huvitav... telekast seda näeb, DVD'lt mitte. Tegu peaks olema UK vanema reliisiga:
Paar muud detaili oli ka puudu, mida ma ei märganud (aga see liftikoht on üks mu lemmikhetki filmis... väga realistlik ja karm). Siin on täielik võrdlus.

The UK theatrical Version was cut in 2 places, accounting for a shorter running time. Firstly the execution of the bank guard by Katya (Sam Phillips) with the long knife was trimmed. Secondly the shootout in the elevator with Willis, the guards and Otto does not include the scene where the blood of Otto sprays across Willis' face.
Paar muud detaili oli ka puudu, mida ma ei märganud (aga see liftikoht on üks mu lemmikhetki filmis... väga realistlik ja karm). Siin on täielik võrdlus.

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Püha püss! Aadressil Ahtri 6a asub väga kena väike filmipood, kus ei paista praktiliselt üldse inimesi käivat, aga seal on massiivselt head kraami odava hinnaga. Sain sealt täna "Apocalypse Now" The Complete Dossieri ja Jurassic Park triloogia box seti - mõlemad steelbookid ja maksid kumbki vastavalt 229.- ja 299.-. "Apocalypse Now" üle olen eriti õnnelik, sest see on kaheplaadiline ja sellel on nii algne väljalase filmist kui ka Redux versioon ja veel boonusplaat! See on ilma naljata lahedaim pood Tallinnas. Müüja ütles, et ta pole üldse reklaami teinud ja nad keskenduvad just eriväljaannetele. Sain ostu eest kingituseks isegi muusika promoplaadi!
Pics or it didn't happen:

Märkisin poe asukoha ka Google Maps'is ära, kui siia klikkida, siis näitab kaardil täpsemalt (peaks seal asuma).
Pics or it didn't happen:
Märkisin poe asukoha ka Google Maps'is ära, kui siia klikkida, siis näitab kaardil täpsemalt (peaks seal asuma).
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand