Kodumaised seriaalid
Moderator: Meeskond
Minu arust on "Ohtlik lend" ja "kelgukoerad" mõlemad väga head kodumaised sarjad,kuna näitlejad on head ning süzee on ka hea.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
- Ralf
- love <3
Pole seni vist ükski kodumaine seriaal meeldinud, kuid eks ma neid jälginud ka eriti ei ole.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Olen vaadanud / jälinud seriaali"Hajameelselt abielus" ja mulle meeldib.Naerda saab. Vlassov on üks tore tegelane seal.
Ega teisedki alla jää.
"Ohtlik lend" Ja "Kelgukoerad". Harva vaatan kui siis siiski rohkem teist.Kui ei eksi siis oli esimese hooaja viimane osa mis mulle vääga meeldis.
"Kodu keset linna" 1 hooaega vaatasin aga teisi pole vaadanud.Igav minu jaoks.
Kunagi kui V.E.R.I jooksis siis vaatasin peaaegu et igat osa ja ma usun et kui seda praegu näidataks vaataksin ka.
Mulle nt just meeldivad reality showd.
Mõned on igavamad aga mõned on huvitavad...Vanematest just vaatasin enim "Baari" ja " Farmi". Uuematest meeldib "Unistuste printsess"
Üks lemmikuid eestimaiseid seriaale on ka "Kättemaksukontor". Näidati aint paari osa aga loodan et tehakse ehk uusi osasid ja sügisest hakkab TV3 jälle näitama.Veidi ajuvaba aga naljakas siiski.
Tore on näha kunagist kooliõde seal mängimas..kõrvalosa aga siiski.
"Ohtlik lend" Ja "Kelgukoerad". Harva vaatan kui siis siiski rohkem teist.Kui ei eksi siis oli esimese hooaja viimane osa mis mulle vääga meeldis.
"Kodu keset linna" 1 hooaega vaatasin aga teisi pole vaadanud.Igav minu jaoks.
Kunagi kui V.E.R.I jooksis siis vaatasin peaaegu et igat osa ja ma usun et kui seda praegu näidataks vaataksin ka.
Mulle nt just meeldivad reality showd.
Üks lemmikuid eestimaiseid seriaale on ka "Kättemaksukontor". Näidati aint paari osa aga loodan et tehakse ehk uusi osasid ja sügisest hakkab TV3 jälle näitama.Veidi ajuvaba aga naljakas siiski.
Tore on näha kunagist kooliõde seal mängimas..kõrvalosa aga siiski.
- LiveForThis
- Ristiisa

"Kelgukoerad" ei istu mulle mitte kuidagi. Midagi selle sarja juures hakkab vastu. Võib olla näitlejad on veidi puised.
"Ohtlik lend" on see-eest hulga parem, aga samuti mitte just lemmik või midagi taolist.
Viimasel ajal vaatan vahel "Eestlast ja venelast". Mõnus vaheldus, et saab oma rahva probleemidest kõvasti nalja teha.
"Ohtlik lend" on see-eest hulga parem, aga samuti mitte just lemmik või midagi taolist.
Viimasel ajal vaatan vahel "Eestlast ja venelast". Mõnus vaheldus, et saab oma rahva probleemidest kõvasti nalja teha.
Ainuke hea (hetkel jooksev) seriaal on Õnne 13.
Ma ei saa aru sellest kodumaiste krimisarjade buumist.. Ei suuda neid üldse vaadata.
Ma ei saa aru sellest kodumaiste krimisarjade buumist.. Ei suuda neid üldse vaadata.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker