Kaks ja pool meest

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ega ta eriti naljakas ei ole jah. Mõnikord paneb ikka mõtlema, et kuidas see nii hale olla saab. Friends ikka pika puuga parem.
ImageImageImage
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Ma arvan, et see on huumorimeele küsimus, kas seriaal on naljakas või mitte. Ma saan küll hea kõhutäie naerda iga kord, kui seda vaatan. Pealegi, ma ei võrdleks seda "Friends"iga, sest iga inimene teab, et "Friends" (ja ka "Married... With Children") sellest iga kell üle.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Friends on nähtus omaette. Midagi sellist juba üle ei trumpa.
Two and a Half-Man võib tunduda labane või midagi sellist, aga siiski ootan ma igat osa ja olen valmis hea tuju tõusmiseks.

Eks see sari pole vast igale maitsele, aga vean kihla et paljud, kellele see ei istu, leiavad nii mõnigi kord end seda vaadates naermas.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Minule küll meeldib.

Tavaliselt on kuskil 23.30 paiku, mis on selline sobiv aeg ja saabki hea tujuga seejärel magama minna.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Minu arust on see seriaal küll päris nutikas. "Friendsi" küll naljakamaks ei pea, aga samas olen avastanud, et "Friends" muutub paremaks, kui järjepidevalt vaadata.
USer0123
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Kaks ja pool meest

Post by USer0123 »

Ralf wrote:Minu arust on see seriaal küll päris nutikas. "Friendsi" küll naljakamaks ei pea, aga samas olen avastanud, et "Friends" muutub paremaks, kui järjepidevalt vaadata.

Ma olen sinuga 100% nõus!
Samamoodi on ka Kaks ja pool meest mida rohkem sa oled seda vaadanud, seda paremini saad naljadest aru tead tegelasi jne.
Muide keda huvitab siis eile jõudis USA-s Kaks ja pool meest seitsmenda hooaja esimene osa välja. Mul juba see vaadatud :))
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Kaks ja pool meest

Post by uLtImAtEcRiTiC »

USer0123 wrote:
Ralf wrote:Minu arust on see seriaal küll päris nutikas. "Friendsi" küll naljakamaks ei pea, aga samas olen avastanud, et "Friends" muutub paremaks, kui järjepidevalt vaadata.

Ma olen sinuga 100% nõus!
Samamoodi on ka Kaks ja pool meest mida rohkem sa oled seda vaadanud, seda paremini saad naljadest aru tead tegelasi jne.
Muide keda huvitab siis eile jõudis USA-s Kaks ja pool meest seitsmenda hooaja esimene osa välja. Mul juba see vaadatud :))

Täpselt! Mida rohkem tegelaste ja olustikuga kurisis olla, seda paremini naljadest aru saab. Ja nalja seal juba jätkub! :))
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Luc »

Nõustun eelnevate postitustega, kui tegelaste iseloomi mõistma hakkad, on kõik mitu korda huvitavam ja naljakam.
Olen ise telekast vaadanud aeg-ajalt, aga nüüd otsustasin algusest peale vaatama hakata. Esimene hooaeg hetkel käsil. Head lühikesed osad on, ei pea pühendama sellist aega nagu näiteks Top Geariga.

Ma ei tea, kas just parim sari, aga üks parimatest kindlalt. Nalja nabani ja palju uusi tsitaate, mida ühest kõrvast sisse ja suust välja lasta.
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

Post by rakitic14 »

väga hea
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

hullult hea sari , nalja saab palju . kuid loodan et 7 hooaeg ei jää viimaseks .
Arz
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Arz »

Arvan samuti, tegemist on tõesti väga hea sarjaga :P
Lastemööbel, lastevoodid, beebimööbel, narid, hällid - www.lastemoobel.com
Laadi
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Laadi »

Seriaal on tõesti hea. Ainult osade pealkirjad ajavad närvi, need on mitte midagi ütlevad ja ei haaku kuidagi seriaali sisuga.
Vahel tundub, et otsitakse kõige mõtetum lause seriaalist välja ja see pannaksegi pealkirjaks.
http://www.seriaalid.net

Vaata Seriaale Online
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Kui sari algas ei vaadanud üldse, siis sattusin seda juhuslikult vaatama ja olin iga päev kindlal kellaajal teleka ees, tänu minu vaatamisele avastas selle sarja ka minu ema. Nüüdseks võib öelda et talle meeldib see sari rohkem kui mulle.
Vanemad osad meeldisid rohkem, nüüdseks kui Jake on suureks kasvanud pole enam eriti naljakas.
Rose oli fun tegelane. Väga head osad olid ka Kandiga, üks meeldejäävaim osa oli kus Charliel tekkis suhe Kandi emaga ja Judithil Kandi isaga. :))
Parimad episoodid(meeldejäävaimad) on "Hi, Mr. Horned One" ja "Apologies for the Frivolity", eriti viimane. Jake ruulib selles osas. :D
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Olen ainult paari episoodi näinud, sedagi päris ammu Kanal 2 pealt. Aga hiljutine draama ja Sheen'i asendamine Kutcher'iga tekitas piisavalt uudishimu, et 9nda hooaja esimene osa ära vaadata. Ilmselt, et saaks iga kord silmi pööritada, kui vihased fännid kurdavad, et seriaal pole enam endine ja nad keelduvad vaatamast.

Vaadates oli esimene mõte - uau, Alan'i poeg on suureks kasvanud. :)) Siis sain aru, et sündmused olid ju päris naljakad. Piisavalt tobe, et naerma ajada. Hmm, minu arust polnud Kutcher'i tegelasel midagi viga. Küll ta jõuab end veel tõestada. Kahtlen aga, et ma seriaali nüüd pidevalt jälgima hakkaks. Võib-olla siis, kui väga igav on ja mitte midagi muud vaadata ei ole.
Sten
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Sten »

ütleks, et elujõuline Kutcher asendab väga hästi vana ja väsinud Sheeni. Kas just seriaal nüüd parem on, aga midagi uut ning tekitab uudishimu sündmusteahelas. Arvatavasti hakkan seda nüüd rohkem jälgima kui varem (Y)
Post Reply