Komm või pomm!
Trick 'r Treat
Halloweeni reeglid:
1. Alati kontrolli oma maiustused enne söömist üle
2. Ära puhu Halloweeni kõrvitsa sees olevat küünalt enne südaööd ära
3. Kanna kostüümi
4. Anna komm-või-pommitavatele lastele maiustusi
5. Üksinda ära hulkuma mine
"Komm või pomm!" on musta huumoriga vürtsitatud õudusfilm, mis jutustab neli Halloweeni ööl aset leidvat lugu: Steven Wilkins (Baker) elab topeltelu, olles päeval koolidirektor ja isa ning öösiti sarimõrvar; Punamütsikeseks riietunud ülikooliõpilasest neitsi Laurie (Paquin) satub peomeeleolus noorte inimeste seas tänaval ringi uidates mehe otsa, kes tundub talle just täiuslik olevat; grupp lapsi lähevad õela naljaga liiga kaugele ja avastavad, mis seisab kohaliku koolibussi puudutava linnalegendi taga, ja tusast vanameest Mr. Kreeg'i (Cox) külastab väga eriline komm-või-pommitaja.
Täielikku tutvustust loe siit.
Komm või pomm!
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Malcolm wrote:Rõve film. Sisutühi, ebaoriginaalne, ebaeetiline, mittemidagiütlev, vastik. Pole ammu midagi nii halba vaadanud. 3/11
Minu arust oli "Trick 'r Treat" jälle üks viimaste aastate maitsekamaid, värviküllasemaid ja meeldejäävamaid õudusfilme, alates Dylan Bakerist sarimõrvarina (talle on muide alati negatiivsemad rollid rohkem sobinud) ja lõpetades ootamatu hetkega mil Anna Paquin libahundiks muutub. Meeldis, kuidas filmis jutustati mitu lugu ja siis need väga ilusate ja sujuvate nüanssidega ühendati. Pakuti "The Goonies"-i tüüpi seiklusloo sarnast jutustust nende lastega, musta huumoriga vürtsitatud tõsisemat ja krõbedamat kraami Dylan Bakeriga ja siis kaheksakümnendate b-õuduka tüüpi möllu Brian Cox'iga. Muidugi maitse asi, kuid mulle läks see film väga peale. DVD'l oli lisade hulgas vist ka sama lavastaja varasem lühifilm, millele peaks pilgu peale heitma.
Re: Komm või pomm!
Ei tea miks, aga filmi vaadates tekkis mõte et kui Lovecraft veel elaks ning juttude kirjutamise asemel filmide väntamisega tegeleks siis oleks see just sedasorti film mida ta väntaks.
Film ise oli tore. Meeldis see et (vähemalt minu jaoks) filmi tuttavaim nägu kohe alguses maha koksati, meeldis sarimõrtsukaelu praktilise poole humoorikas kujutamine (kui problemaatiline võib laibast vabanemine olla), meeldisid osatäitmised (eriti istus "Dead Like Me"st tuttav Britt McKillip põngerjatekamba ülbe juhina), meeldis lugude omavaheline sidumine. Ja Sam... sedasorti tegelaskujud, vaiksed erakud kes teavad mis tegelikult toimub aga ei tee selles osas midagi vaid ainult vaatlevad, on mulle alati peale läinud, Sam viib asja aga lausa uuele tasandile.
Kokkuvõttes: 6,5/10
PS! Kui Paquin võib olla nõnda hot...

...ja film sisaldab stseeni kus väike poiss rõõmsalt tapatalguid pealt vaatab...

...siis mida rohkemat võiks tahta
Film ise oli tore. Meeldis see et (vähemalt minu jaoks) filmi tuttavaim nägu kohe alguses maha koksati, meeldis sarimõrtsukaelu praktilise poole humoorikas kujutamine (kui problemaatiline võib laibast vabanemine olla), meeldisid osatäitmised (eriti istus "Dead Like Me"st tuttav Britt McKillip põngerjatekamba ülbe juhina), meeldis lugude omavaheline sidumine. Ja Sam... sedasorti tegelaskujud, vaiksed erakud kes teavad mis tegelikult toimub aga ei tee selles osas midagi vaid ainult vaatlevad, on mulle alati peale läinud, Sam viib asja aga lausa uuele tasandile.
Kokkuvõttes: 6,5/10
PS! Kui Paquin võib olla nõnda hot...
...ja film sisaldab stseeni kus väike poiss rõõmsalt tapatalguid pealt vaatab...
...siis mida rohkemat võiks tahta
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Re: Komm või pomm!
Päris hea film. Kuna tegevused olid ajaliselt tagurpidi pööratud, siis oli film palju ettearvamatum ja põnevam jälgida. Halloweeniks jällegi hea õudukas. 7/10