Kiirfoto

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Kiirfoto

Post by Asko »

Kiirfoto
One Hour Photo

Seymour Parrish ehk Sy (Robin Williams) on üksik fotolaboris töötav keskealine mees. Ta veedab kogu oma aja laboris ning enda eraelu tal peaaegu, et puudub. Eriti läheb talle korda Yorkinite perekond, kelle vastu ta lausa haiglast huvi tunneb. Yorkinid on lasknud kõik enda fotod Sy juures ära ilmutada ning seeläbi on too perekonna tegemistega hästi kursis. Enda rappa jooksnud elule mitte mõtlev mees teeb kõigist Yorkinite perekonna fotodest koopiad ning varsti hakkab perekond ise juba ühtteist kahtlustama.

Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Suht hea film. Kohati pingeline ja üleüldse väga põnev. Lõpus hakkas ainult see taustamuusika häirima. Mitte, et ta oleks halb olnud, aga väga veider oli. Põhimõtteliselt soovitan vaadata thrillerite austajatel.

9/10
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Vaatasin seda teadmata filmist absoluutselt mitte mingit eelinfot. Pettuma ma ei pidanud, tegu oli äärmiselt korraliku thrilleriga, kus oli ka üks ehmatuskoht (Sy unenägu). Robin Williams oli lihtsalt suurepärane, minu arust suudab see mees ka muu žanriga hakkama saada kui komöödiaga ja ülejäänud näitlejad on ka head.

8/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:32, edited 1 time in total.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Mulle ausalt öeldes eriti ei meeldinud. Imelik oli Williamsit sellises rollis näha.
Peaaegu terve filmi jooksul ootasin, et hakkaks midagi toimuma. Üks kõige uimasemaid thrillereid, mida näinud olen. Veider film oli.
V
Ristiisa
Ristiisa

Post by V »

Last edited by V on 09. August 2008, 09:50, edited 1 time in total.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

ma arvasin,et sulle meeldivbad veidrad filmid,arvestades,et johnn depp ja tema filmid lähevad peale.

Jah, meeldivad küll. Kuigi näiteks "Charlie and the chocolate factory" on ainukesena liiga veider mu jaoks, kuigi olen näinud ainult poolt filmi.
"Kiirfoto" ei meeldinud mulle mitte veidruse, vaid igavuse pärast. Oli kuidagi imelikult ükskõikseks jättev.
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

Film on iseenesest hea, aga kurat kui ta maseka peale ajab, siis mulle küll ei meeldi eriti :D 6/10
kui kokku saame, siis kirjutame
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Täna TV3 kell 22:00.
Soovitan thrillerifännidel vaadata.
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Mannavaht »

Üüüü! Ma nägin seda eile!

Ma avastasin, et pole kunagi viitsinud seda filmi rohkem kui 20 minutit vaadata :? Mõtlesin siis, et vaatan korralikult ära. Vau! See polnud üldsegi paha. Kohati isegi suht creepy. Näiteks Sy unenägu, kus ta seisab valges koridoris. Ei! Selle stseeni kohta ei tohi midagi ette öelda! Rikub efekti ära :P

Ja kui veel mõelda, et Williams on mänginud selliseid tegelasi nagu Jack(poiss kes vananes liiga kiiresti) ja Mrs Dobtfire, siis...jah. Teda oli tõesti natuke imelik sellises rollis näha :shokeeritud:
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Ma ei mäletagi, kas olen seda päris lõpuni näinud. Kuid minu isiklik lemmikstseen oli see, kui Sy vanu pilte vaatas - tähendab see kommentaar, mis ta ütles jäädvustamise kohta.

Valges koridoris seismise stseen oli õudne. Mul hiljem kummitas see stseen veel tükk aega.
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

Mulle meeldis,selline hea põnevik , kuid samas mõni koht oli ka päris jube ;d , igaljuhul hea film !
chamakh
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by chamakh »

vaatasin filmi ära. ma ei saanud mitte midagi aru :/
Post Reply