LA kriitikud pidasid parimaks "Piinakambrit"
Moderator: Meeskond
Kathryn Bigelow' karm ja kompromissitu "Piinakamber" on relvituks teinud Los Angelese filmikriitikud, kes tunnistasid linaloo lõppeva aasta parimaks filmiks ja Bigelow' aasta parimaks lavastajaks. Nüüd, mil parima filmi Oscarile hakkab kandideerima 10 filmi, pole ilmselt mõtet kahelda, kas "Piinakamber" nominentide ringi pääseb või mitte...
Täielikku uudist loe siit.
Kathryn Bigelow' karm ja kompromissitu "Piinakamber" on relvituks teinud Los Angelese filmikriitikud, kes tunnistasid linaloo lõppeva aasta parimaks filmiks ja Bigelow' aasta parimaks lavastajaks. Nüüd, mil parima filmi Oscarile hakkab kandideerima 10 filmi, pole ilmselt mõtet kahelda, kas "Piinakamber" nominentide ringi pääseb või mitte...
Täielikku uudist loe siit.
Naispeaosa: Yolande Moreau, "Séraphine" on huvitav valik. Peaks selle ikka ära vaatama.
Veel mõned topid:
Veel mõned topid:
AFI Top Ten of 2009
Coraline
The Hangover
The Hurt Locker
The Messenger
Precious
A Serious Man
A Single Man
Sugar
Up
Up In the Air
New York Film Critics Online
Best Picture: Avatar
Best Director: Kathryn Bigelow - The Hurt Locker
Best Actor: Jeff Bridges - Crazy Heart
Best Actress: Meryl Streep - Julie & Julia
Best Supporting Actor: Christoph Waltz - Inglourious Basterds
Best Supporting Actress: Mo'Nique - Precious
Best Screenplay: Quentin Tarantino - Inglourious Basterds
Best Breakthrough Performer: Christoph Waltz - Inglourious Basterds
Best Debut Filmmaker: Marc Webb - (500) Days of Summer
Best Ensemble Cast: In the Loop
Best Documentary: The Cove
Best Foreign Language Film: The White Ribbon
Best Animated Feature: Up
Best Cinematography: Robert Richardson - Inglourious Basterds
Best Film Music/Score: T-Bone Burnett & Stephen Bruton - Crazy Heart
Hea film on ta kindlasti, aga mitte nüüd nii hea, et igalt poolt esikohti vääriks. Ma arvan, et temu edu on pigem kitsa silmiringi (kõik kulda väärt kraam ei ole ju võrdväärselt promotud) ja tõeliselt heade filmide puuduse tagajärg, see aasta.
Film sobiks rohkem MTV Movie Awardsi võitjaks, kus ta võidaks ka ülekaalukalt. Ma ei mõtle seda halvustavalt, aga sellise maigu ta jättis kokkuvõttes. Kui ta Oscaritel kümne hulka saab, siis see oleks päris masendav.
But that's just me.
Film sobiks rohkem MTV Movie Awardsi võitjaks, kus ta võidaks ka ülekaalukalt. Ma ei mõtle seda halvustavalt, aga sellise maigu ta jättis kokkuvõttes. Kui ta Oscaritel kümne hulka saab, siis see oleks päris masendav.
But that's just me.
Einoh, järgmise aasta Oscarid on minu arvates täielik proovikivi: kui Twilight: The New Moon'i 10 parima filmi nominendi sees pole, on terve see üritus oma väärtuse kaotanud ning läbi kukkunud. Sel aastal oli Disaster Movie nominatsiooni puudumine veel kuidagi ehk vabandatav, aga Twilight pean selle kindlalt saama! Pärisel kaa.
- LiveForThis
- Ristiisa