Arvutimängude pildimäng
Moderator: Meeskond
Re: Arvutimängude pildimäng
Mu Eternal Sonata OSTil (üks parimaid OSTe läbi aegade) on sarnases stiilis pildid. Ja Chopin on vist Poolas sündinud...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
- lostinthemist
- Ristiisa

Oho, impressive. ^^
Eternal Sonata on tõepoolest õige vastus, ja muusika on antud mängu puhul parim komponent.
Lase edasi.
Eternal Sonata on tõepoolest õige vastus, ja muusika on antud mängu puhul parim komponent.
Lase edasi.
Jee!

Kui õige vastus liiga kiiresti tuleb, palun täpsustada

Kui õige vastus liiga kiiresti tuleb, palun täpsustada
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Hmm. Tegemist ühe mängu modifikatsiooniga. Stiil peaks piisavalt tuttav olema, et vähemalt originaalmäng ära arvata. Minu arvates oma žanri parim (ja ühtlasi ainus arvutimäng, mis mind paari nädalaga ära ei tüüdanud)

Mingi ARMA2 mod ma pakun?
Või äärmisel juhul Operation Flashpoindi mingi mod
Või äärmisel juhul Operation Flashpoindi mingi mod
Company of Heroes?
Company of Heroes on õige vastus. Täpsemalt suhteliselt värske Modern Combat mod (USA vs Hiina)
- Ralf
- love <3
Ma olen nii šokeeritud, et Sten kohe uue pildi pani, et ma ei suuda isegi keskenduda 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
.. hirmuga panin.. ikka hirmuga.
mängus on zombid 
soovid hinti?