Umbes üle poole aasta sattusin jälle kogemata TV ette: Pat & Mike (TCM-i pealt) - täitsa ok film, näitlejatööd oli hea jälgida. Jason X (Kanal 2 pealt) - vaatasin lõpuni ainult seetõttu, et ei viitsinud end minema liigutada..
Ma vaatasin ka telekast "Jason X-i" uuesti. Arvestades, et tegu on b-filmiga, on efektid ja set decoration viimase peal ja tulevik oli omapärane viis Jasoni universumile vinti juurde keerata. Hea halb film.
rezpekt wrote:[quote="rezpekt"][quote="rezpekt"][quote="rezpekt"][quote="rezpekt"]"That 70s Show". Eile sai esimene hooaeg vaadatud.
+S2.
+S3.
+S4.[/quote] +S5.[/quote] +S6.[/quote] +S7.[/quote] Ja täna lõpetasin viimase hooaja vaatamise. Kaheksandat olin varem vaid korra näinud ning see oli 2005-2006 aastatel kui sari veel jooksis. Praegu vaadates tundus lõpp ikka väga lahja olevat. Ilmselt selle tõttu, et esimeste hooaegade headus oli värskelt meeles. Naljad enam ei toimunud ja üldfiiling oli kadunud. Esimesed seitse hooaega selle eest on aga both-thumbs-up!
Minu arust ei toimu naljad üheski hooajas. Ja ma sain alles eile aru, et Eric ongi Topher Grace! Ma küll muudkui mõtlesin, et keda ta ometi mängib, ei näe teda kunagi, kuid eile plahvatas.
Väga hea saaga on Rocky. Pole ka viimastel osadel viga midagi. Field of Dreamsi näol on tegu mu ühe lemmiknäitlejaga, film ise top20-s Jaws on lihtsalt võimas. Ülihea themesong, 70-ndate montaaž, kõva näitlejatrio...Rääkimata uudsest plotist, mis omal ajal isegi inimesed saalidest karjudes välja ajas. Aegumatu meistriteos, mille põhi tõn-tõn-tõn-tõn-tõn mul isegi mobiilihelinaks on hetkel...
equilibrium _ väga hea film. kuigi väike loogika puudus. prestige _ pagan hea film. lõpu saad sa juba ise enam vähem välja nuputada aga sa ei tee seda.