LiveForThis wrote:Väiksena kohutas mind kohe väga Pet Cemetery. Ühe korra ainult näinud, aga siiani tuleb meelde kuidas see mu noorele mõistusele mõjus. Eriti just koht, kus üks naine seal oma haiget õde meenutas ja kuidas see õde oma voodis tõmbles...
ZELDA!! oli see naine, ma siiamaani tunnen kõhedust, kui ta meelde tuleb.
aga muidu minu jaoks ka originaal "Shutter" kõige hirmsam, remake'i pole näinud.
Soprano, It uuesti? Tegelt? Eniveis, atmosfääri poolest shining vast mul kah. Pean rohkem vaatama ja kuigi Quarantine oli sitt film (jah, ma poel rec'i näinud, sest muidu räägiksin obviously sellest), siis õudne oli ta küll.
Shiningut väiksena näha oli väga traumeeriv kogemus. Kogu aeg kujutasin endale ette, et näen neid kaksikuid koridori peal. Hiljem veel paar korda näinud ja paganama hea käega tehtud. Tekitab judinaid siiani. [Rec] pani mind tooliäärtest kinni hoidma. 28 päeva hiljem pluss käsikaamera on ikka hoopis teine tase.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Evil Deadi triloogia House of Wax Black Christmas Friday the 13th Hostel 1-2
Soovitan vaadata rohkem selliseid 80ndate aastate õudukaid, ajavad rohkem hirmu nahka. Ja õudukaid, mis linastuvad After Dark Horrorfest 4 raames. viewtopic.php?t=9750