Filmimängude arutlus
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Saatsin oma vastused ära. Raske voor oli igatahes.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Nagu näha olen ma olen küllaltki võhik filmide alal, kuna seekord tundsin ära ainult pildi nr 2. 
Last edited by rauls on 12. November 2009, 00:03, edited 1 time in total.
Ma isikilikult ei arva absoluutselt, et sellise mänguga oleks võimalik mõõta kellegi teadmiste ulatust. See on mälumäng puhtal kujul ja isegi veel spetsiifilisemalt, see on nägemismälule keskenduv mäng. Meelelahutuks muhe, kuid praktiliselt väärtust on vaid niivõrd palju, et äkki leiab keegi mingi meeldejääva kaadri alusel uue filmi, mida vaadata.
- Spellbound
- Ristiisa

4 filmi arvatud, aga rohkemat ei tea.... 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Eelmise (maskide) vooru filmidest olen näinud ainult nr 7 ("Spring, Summer, Autumn, Winter... and Spring "), mida ka ära ei tundnud. Soome filmist olen mõnda üksikut stseeni näinud. Selle tundsin ära, kuna poster oli suht hästi meelde jäänud. Jah, mul on ka "Heat" millegipärast nägemata ja ma olin ka ainus vastanutest, kes seda ära ei tundnud
.
- LiveForThis
- Ristiisa

- Spellbound
- Ristiisa

Pluss me oleme samu filme näinud ning minu mälu nimede ja näitlejate peale on üllatavalt hea, aga ma olen sihilikult saatnud vastuseid nii, et vennaraas midagi ei teaks ja seetõttu peab ta kõik ise mõtlema. Aga jah, kuna kaksikute mõttemaailm on sarnane ja see on fakt, siis polegi siin midagi imestada 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1