Häid jõule!
Moderator: Meeskond
Re: Häid jõule!
Häid jõule ja hoidkem ühte nagu nemad siin:
!
Spoiler :
Häid jõule!
Mida filmiveeblased pühade ajal vaadata plaanivad? Ise pean homme-ülehomme kahjuks tööl sitsima, kuid 26-27. sooviks veidi selle aasta filmidega järele võtta ja ehk mõnda head jõulukat revaadata. Love Actually't pole ammu vaadanud.
Mida filmiveeblased pühade ajal vaadata plaanivad? Ise pean homme-ülehomme kahjuks tööl sitsima, kuid 26-27. sooviks veidi selle aasta filmidega järele võtta ja ehk mõnda head jõulukat revaadata. Love Actually't pole ammu vaadanud.
Häid jõule! Ma olen viimasel paaril aastal Bad Santat vaadanud ja tundub, et tuleb seekord ka ette võtta. See film teeb juba jõuluajal südame soojaks! 
KiiZ wrote:Häid jõule! Ma olen viimasel paaril aastal Bad Santat vaadanud ja tundub, et tuleb seekord ka ette võtta. See film teeb juba jõuluajal südame soojaks!
Hää mõte!

- Ralf
- love <3
Praegu lähen ja magan end välja, aga mu jõululaupäev tuleb kõigi eelduste kohaselt umbes selline ja just selles järjekorras:
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Rahulike jõule teilegi! Sööge ja mugige end elevantideks ja nautige paari head filmi. 

Häid jõule kõigile!
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...

häid pühi.
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Häid jõule kõigile! Olge sama rõõmsad:
Spoiler :
Sööge kõvasti, jooge glögi ja vaadake häid filme. Häid jõule!
Minge perse kõik.
okok, what they said.
okok, what they said.
Last edited by Forzelius on 24. December 2013, 04:55, edited 1 time in total.