vaatasin säästumarketi odavaid filme. tule stiihia. jäin magama ja ei saandgi teada kas kangelased pääsesid või mitte. butchered oli siis teine. eestikeelde oli tõlgitud lihunik. amatör horror. verd oli. paljast ihu oli ja kõik. olid oma hinda väärt mõlemad filmid.
null wrote:vaatasin säästumarketi odavaid filme. tule stiihia. jäin magama ja ei saandgi teada kas kangelased pääsesid või mitte. butchered oli siis teine. eestikeelde oli tõlgitud lihunik. amatör horror. verd oli. paljast ihu oli ja kõik. olid oma hinda väärt mõlemad filmid.
Suht naljakas - eile õhtul tuli telekast Psycho (1960 õnneks) ja seda teadamata hakkasin lambist oma Norrast ostetud 45th Anniversary Editioni vaatama. Täna vaatasin kõik lisad ka ära. Väärt mees see Hitchcock. Tal neid häid filme ikka jagus, TV 3 võiks korrata oma Hitchcocki reedeid.
Forza wrote:Suht naljakas - eile õhtul tuli telekast Psycho (1960 õnneks) ja seda teadamata hakkasin lambist oma Norrast ostetud 45th Anniversary Editioni vaatama. Täna vaatasin kõik lisad ka ära. Väärt mees see Hitchcock. Tal neid häid filme ikka jagus, TV 3 võiks korrata oma Hitchcocki reedeid.
Ma vaatasin ka "Psychot" uuesti. Märkasin eilset telekava lehitsedes, et järgmisel neljapäeval samal ajal tuleb järg.
Samuti vaatasin täna uuesti "Jurassic Parki" ja meeldis kümme korda rohkem kui eelmisel korral.
Vaatan nalja pärast "Cape Feari". Kohati on tegu kaunis tobeda filmiga, eriti Robert De Niro aktsent ja see tobe negatiiv-värviefekt (vms), kuid samas on tegu vist pingeliseima filmiga mida eales näinud. Kaisukaru-stseen võtab hingetuks. Kas keegi on originaali näinud?
Rainy Dog. Black Society triloogia parim minu arust. Üks mu lemmikfilme Miikelt (ok, siin ma ei saa nii kindlalt öelda, kui ma vaevalt kümmet ta filmi näind olen).