Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
The Philantropist 1x03 - Sellel sarjal on vist jube suur eelarve.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Torchwood 3x04
Päevik | 2021

Psychoville - 1x04
See oli EPIC. Terve episood oli austusavaldus Hitchcock'i filmile Rope. Episood algas mõrvaga (kägistamisega) ja laip pandi kasti, siis tuli ootamatu külaline... Rope's olid pikad katkematud stseenid ja seriaalis tuvastasin 29 min. jooksul ainult 2 kohta, kui filmimine nö. jäeti seisma: lähivõtted ust avades ja kasti avades. Kaamera liikus pidevalt tegelastega kaasa.
Kujutage ette Rope inglise musta huumoriga! Ühes kohas tantsisid mõrvarid mingi loo järgi jne.
See oli EPIC. Terve episood oli austusavaldus Hitchcock'i filmile Rope. Episood algas mõrvaga (kägistamisega) ja laip pandi kasti, siis tuli ootamatu külaline... Rope's olid pikad katkematud stseenid ja seriaalis tuvastasin 29 min. jooksul ainult 2 kohta, kui filmimine nö. jäeti seisma: lähivõtted ust avades ja kasti avades. Kaamera liikus pidevalt tegelastega kaasa.
Kujutage ette Rope inglise musta huumoriga! Ühes kohas tantsisid mõrvarid mingi loo järgi jne.
Eureka - 3x09 - 10 kuud oli ootamist.
Päevik | 2021

võtsin eile lõpuks hakkamise peale ja tegin oma võla heroeses tasa(kolmas hooaeg siis). tra kui raske on alustada mõne selle sarja episoodi vaatamist peale pikemat pausi kui nt öö. mingi räige tõrge tuleb peale ja juba mõte sellest ajab sita keema. aga kui algus juba tehtud siis edasi jookseb epp eppi järel juba lihtsalt, pole sarjal ju tegelt viga väga midagi.
Royal Pains - 1x05
Burn Notice - 3x05
Mental - 1x06-1x07
Heroes'e esimene hooaeg oli super. Kõik edasine on olnud lihtsalt masendav. Tho ma siiski vaatan edasi.. lootes, et asi paraneb.
Burn Notice - 3x05
Mental - 1x06-1x07
Garli wrote:heroes kukkus kolmanda keskel (mingi 10-11 osa) ikka vägaväga sügavasse auku, mille pärast mulgi selle vaatamine pooleli jäi.
Heroes'e esimene hooaeg oli super. Kõik edasine on olnud lihtsalt masendav. Tho ma siiski vaatan edasi.. lootes, et asi paraneb.
Päevik | 2021

"Heroes'ite" esimese hooaja ajal oli see vaieldamatult üks mu lemmiksarju, teist hooaega mõjutas aga esiteks selle sarja nii hilisele ajale tõstmine (kuna ma vaatasin seda telekast) ja lisaks muidugi sarja üldine allakäik, mida isegi saate tegijad ise tunnistasid. Igatahes teine hooaeg sai lõpuks siiski enam-vähem arvutist ära vaadatud, kunagi võtan kolmanda ka käsile. Neljandat tahaks juba lihtsalt Robert Knepperi pärast näha.
Igatahes, praegu:
Buffy the Vampire Slayer 3x15 - Mulle ikka meeldivad "Buffy" vampiirid. Sellised lõbusad sellid.
Igatahes, praegu:
Buffy the Vampire Slayer 3x15 - Mulle ikka meeldivad "Buffy" vampiirid. Sellised lõbusad sellid.