Möla!
Moderator: Meeskond
Varemalt tuntud kui Vasha möla. Nüüd liigutatud õigesse kohta. Möla jätku!
Last edited by Soprano on 27. January 2009, 20:58, edited 1 time in total.
Teeme pikapeale kõige rohkema postitustega teema. Huvitav, mis filmi all on hetkel kõige rohkem räägitud?
Ise vastan - Pimeduse rüütel on üks kindel kandidaat.
Ise vastan - Pimeduse rüütel on üks kindel kandidaat.
Last edited by Soprano on 25. January 2009, 00:49, edited 1 time in total.
3000 Miles oli täitsa lahe. Kuna endal mingi säästureliis olemas (ja ega paremat ei saakski, kui see DVD Liideri variant), siis tahaks Blood Diamondi, mis oli super ja mida mul pole. Soovitan sulle, Soprano, seda Costneri/Russelli filmi. Esimene teeb väga hea rolli. Ja see ei ole seotud sellega, et ma olen ta fänn, vaid sellega, et lihtsalt kõva tegelane.

- Ralf
- love <3
Mind hirmutab asi nimega anesthesia awareness.
Idee sellest, et oled operatsiooni käigus ärkvel ega saa end liigutada ning mõningatel juhtudel tunned valu mis lõikusega kaasneb, on enam kui õudne.
Ise olen käinud ühel täielikku tuimestust nõudnud operatsioonil - adenoidid lõigati välja. Mäletan, et pärast nägin hallutsinatsioone.
Idee sellest, et oled operatsiooni käigus ärkvel ega saa end liigutada ning mõningatel juhtudel tunned valu mis lõikusega kaasneb, on enam kui õudne.
Ise olen käinud ühel täielikku tuimestust nõudnud operatsioonil - adenoidid lõigati välja. Mäletan, et pärast nägin hallutsinatsioone.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora