District 9 Inglourious Basterds Taking Woodstock The Haunted World of El Superbeasto New York, I Love You The Imaginarium of Doctor Parnassus Where the Wild Things Are The Lovely Bones Avatar (oodatuim)
Huvi pakuvad veel...
Splice The Informant A Serious Man Shutter Island The Box 2012 The Road Invictus Kick-Ass (2010 vist)
Kindlasti on veel neid "vanu" projekte, mis aja möödudes meelest läinud või siis 2010'sse lükatud, nagu The Wolf Man näiteks.
Ma pole siiani Tühirand'a ega Sügisball'i näinud, seega ei oska kommenteerida, aga lähiajal plaanin Eesti kinole tähelepanu pöörata. Küllaltki palju on nägemata. Viimane kohalik, mida vaatasin, oli Soovide Puu ja see jättis eriliselt sita maigu suhu.
Ei maksa unustada "Halloween 2"-te mis traileri järgi paistab isegi esimese vääriline olevat. Küll aga häirib Sheri Moon, kas Rob Zombiel on ta vaja tõesti igasse filmi toppida? Teises osas ei näe ta isegi erinevalt saatanast hüljatutest ilus välja.
Halloween 2 võib päris hea tulla, jah. Ajaga on must Rob Zombie fänn kujunenud ja siiamaani olen kõik tema tööd läbi seedinud. Rohkem tahan ikkagi ta animatsiooni näha (eelpool mainitud "The Haunted World of El Superbeasto") ja Tyrannosaurus Rex tõotab ka võimas tulla. Postrit vaadates võib juba aimata, kes peaosades on- keskmine on ju täielik Danny Trejo ja tšikk arvatavasti jällegi Sheri Moon.
Inglourious Basterdsist ja Halloween 2-st sõltub Weinsteini tulevik. Esimesega on neil praegu great success, ma ei teagi mida teisest oodata. Loodetavasti läheb H2-ga ka edukalt, sest ma tahan The Whole Bloody Affair-i!