Mul jääb reisile minemata, sest boss on koos mu palkadega mööda ilma ringi ja enne järgmist nädalat ei naase. Ja mul on hea meel, sest nüüd saan TDK ära vaadata juba see reede, mitte järgmise nädala teisipäeval.
Pilet on ostetud ja prinditud reedese päeva esimeseks seansiks.
rezpekt wrote:Coca-Cola Plaza 1. saali uus (nüüd juba üsna vana) kaks korda võimsam helisüsteem.
Ah sellepärast mu kõrvad jooksevad verd iga kord kui seal saalis filme vaatan. Konditsioneer võiks olla kaks korda võimsam, Feel the Breeze nii öelda. Heli on aga minu jaoks seal pisut üle keeratud. Ei sega filmi vaatamist, aga pisut häirib.
Või sain valesti aru ja kasutatakse seda ainult esilinastustel ?
Hülss wrote:Või sain valesti aru ja kasutatakse seda ainult esilinastustel ?
Seda kasutatakse ainult esilinastusel. Olen mitmel esikal käinud ja tegelikult vähestel seanssidel on seda vahet tunda olnud. Rambo oli vist üks. Suuremas osas on nagu rohkem müra moodi. Bassi jääb ikka väheks, aga kõik oleneb ka filmist. Speed Racer oli lausa kohutava heliga. Way liiga kõvasti ja käis jõhkralt kõrvadele.
Keegi(arvatavasti mingi hullem deppi fänn)pani sellele filmile ühe(arvatavasti pole ise filmi näindki):( ....muidu ise tahaks hullult seda filmi juba näha!
Kes "The Dark Knighti" traileri igapäevasele vaatamisele vaheldust otsivad, võivad vaadata lego-versiooni. Väga hästi tehtud ja pealekauba naljakas, eriti evening, commissioner koht.