Kariibi mere piraadid: Surnud mehe aardekirst
Moderator: Meeskond
Mina mõtlesin just nimelt Elizabethi ja Jack'i suudlust!!
Mitte Willi ja Jack'i suudlust.
Kinnituseks: loe alates viienda lehe kolmandast(minu) kommentaarist ja saad aru et juttu on Jacki ja Elizabethi suudlusest.
Kust sa tead millist klippi või treilerit mina näinud olen???
ja enne kui sa ise hakkad sassi ajama, et kes keda suudleb või ei saa aruy millest juttu on, siis tõesti, loe eelnevat teksti.
Kinnituseks: loe alates viienda lehe kolmandast(minu) kommentaarist ja saad aru et juttu on Jacki ja Elizabethi suudlusest.
V wrote:Ning btw,nende suud EI ole koos,seda pole selles klipis näha,get your eyes fixed.
Kust sa tead millist klippi või treilerit mina näinud olen???
ja enne kui sa ise hakkad sassi ajama, et kes keda suudleb või ei saa aruy millest juttu on, siis tõesti, loe eelnevat teksti.
Last edited by LadyBug on 08. July 2006, 17:00, edited 1 time in total.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
LadyBug wrote:Mina mõtlesin just nimelt Elizabethi ja Jack'i suudlust!!
Tänan, LadyBug
Brynety wrote:Aga Elizabeth ja Jack minu meelest suudlevadki Dead men's chestis ju?
Noh, jaa, aga mitte selles teada-tuntud treileri klipis. Üks väike treiler on veel, kus ilma mütsita Elizabeth seisab Jackiga vastamisi ja Jack ütleb talle "pirate", vot selles kohas suudlevad.
Hide the rum.
-
martenpalm
- Teadmata kadunud

- lostinthemist
- Ristiisa

Omg...
Star Wars...
Edit : Jäin kõigest kaks minutit hiljaks.
Star Wars...
Edit : Jäin kõigest kaks minutit hiljaks.
Last edited by lostinthemist on 08. July 2006, 20:08, edited 1 time in total.
-
martenpalm
- Teadmata kadunud

Rekord kuulus enne ikka Star Wars III-le tabel
Igastahes nüüd on uueks rekordihoidjaks Surnud mehe aardekirst ja nagu ma mainisin siis rekordi ületas see film suurelt. Kõigi aegade suurima nädalavahetuse (SpidermanI 114.8M) ületab see samuti kindlalt
Igastahes nüüd on uueks rekordihoidjaks Surnud mehe aardekirst ja nagu ma mainisin siis rekordi ületas see film suurelt. Kõigi aegade suurima nädalavahetuse (SpidermanI 114.8M) ületab see samuti kindlalt