Liiga ajuvaba film minu jaoks...iks tulid igast liigist 2 looma, kui tegelikult ujutati üle põhimõtteliselt mingi väike org? Bruce Almighty oli palju naljakam ja sisukam...
The Hero/Kangelane/O'Heroi - Jõudsin ka viimasele portugali filmipäevale. Angola pealinnas Luandas toimuv sündmustik viib vaataja üsna teistsugusesse maailma. Segamini on moodsad klubid, modernsed "euro"vannitoad ning räpane agulielu. Filmiga võib siiski vägagi rahule jääda..igati muhe ja positiivne näitlejaskond ning osavalt valitud malbe muusika. Etteheiteks niipalju ,et lõpus toimus üsna kahtlane laialivalgumine ning seejärel kummaline hüpe tulevikku, millega film ka lõppes. Midagi oleks antud juhul vaja olnud teisiti lahendada. Lisaboonusena on kaameratöö vägagi tasemel. : ) Igati vaatamist väärt ja sisult üsnagi lihtne film.
"Cloverfield" 8/10 Käsikaameraga filmimine meeldis väga. Nagu oleks ise sündmuste keskel old. Lõpplahendus meeldis ka. Midagi erinevat ja teistsugust kui tavaliselt.
Spider-man 3 6/10 hmmm...arvuti eriefektid mulle meeldisid, kuid midagi jäi siiski nagu puudu...oleks tahtnud midagi näha veel, kuid ei tea, mis see võinuks olla...
The Good, The Bad and The Ugly - teistkordsel vaatamisel oli võimalik rohkem tähelepanu pöörata detailidele. Kuulub raudselt minu lemmikfilmide top kolme. Huumor, eepika, märul - kõik on selles filmis olemas. : )
Jussu wrote:The Good, The Bad and The Ugly - teistkordsel vaatamisel oli võimalik rohkem tähelepanu pöörata detailidele. Kuulub raudselt minu lemmikfilmide top kolme. Huumor, eepika, märul - kõik on selles filmis olemas. : )
Bad Boys - Will Smith ja Martin Lawrence säravad ikka igal pool. Pole just eriline ameerika komöödia austaja, kuid seda filmi võib ikka korduvalt vaadata. Meeldis, vaatan järje ka varsti ära.. Teistkordne vaatamine - 9/10