Möla!
Moderator: Meeskond
Ma hommikul ei teadnudki, et püha on. Läksin jalatseid endale osta, jõudsin esimesse poodi, ukse peal oli silt: K 10-16, N Suletud, algul vaatasin, et vahet pole, lähen järgmisse poodi. Läksingi järgmisse poodi, siis jälle oli silt, läksin kolmandasse jälle oli suletud. Nüüd tulin siia foorumisse ja saingi teada, et püha on täna
, ei saanudki täna endale uusi kosse osta.
On raibed ikka, pidid nad taasiseseisvuma just 20-ndal 
Üsna kurb muidu, et taasiseseisvumispäev alles poodide kinniolemise tõttu kohale jõuab. Aga enda kaitseks võin öelda, et mind ei olnud siis veel sündinud, kui Eesti Vabariik uuesti välja kuulutati.
Rain, sa oled muidu ka Lõuna-Eestist (vähemalt su avatari all on kirjas 'Võru') ? Ma lihtsalt mõtlesin, et suuremaid linnu (ja nende poode) ei tohiks taasiseseisvumispäev nii väga mõjutada. Ei usu eriti, et Viru Keskusele taasiseseisvumispäev (julmalt pikk sõna) või mõni muu riiklik püha väga korda läheks. Antslas olid poed ilma ühegi sildi või märkuseta lihtsalt kinni. (Toidupood oli siiski õnneks lahti.)
Igatahes tuleb mulle seoses taasiseseisvumispäevaga meelde, et täpselt 11 aastat tagasi sai mul esimest korda 100 krooni täis kogutud. Aga minu mäletamist mööda olid siis küll poed lahti, sest see raha sai kohe ära kulutatud ka (mänguhobuse ja -lõvi peale).
Rain, sa oled muidu ka Lõuna-Eestist (vähemalt su avatari all on kirjas 'Võru') ? Ma lihtsalt mõtlesin, et suuremaid linnu (ja nende poode) ei tohiks taasiseseisvumispäev nii väga mõjutada. Ei usu eriti, et Viru Keskusele taasiseseisvumispäev (julmalt pikk sõna) või mõni muu riiklik püha väga korda läheks. Antslas olid poed ilma ühegi sildi või märkuseta lihtsalt kinni. (Toidupood oli siiski õnneks lahti.)
Igatahes tuleb mulle seoses taasiseseisvumispäevaga meelde, et täpselt 11 aastat tagasi sai mul esimest korda 100 krooni täis kogutud. Aga minu mäletamist mööda olid siis küll poed lahti, sest see raha sai kohe ära kulutatud ka (mänguhobuse ja -lõvi peale).
raiz wrote:Jama, et august juba. Aeg läheb kiiresti.
Tunnen puudust selles reklaamist, mis mõned aastad tagasi telekast augusti keskpaigast alates jooksma hakkas:
Äratuskella helin. Poiss tõuseb hingeldades voodis istuli. Sellele järgneb tekst: "Rahu, koolini on jäänud veel 3 nädalat (2 nädalat, nädal)."