Johnny Depp
Moderator: Meeskond
super näitleja. sain tema fenomenist küll suhteliselt hilja aru. vaatasin The Libertine'i, kus ta minu arust mängis kohutavalt hästi, selline veits sparrowlik attitude segatud tõelise john wilmonti karakteriga. siis otsustasin kõik deppi filmid ära vaadata, ka need mida juba näinud olin, üks on vaatamata ja nüüd ei jõua ära oodata tema uusi filme.
ja tema valik mängida veidraid rolle on olnud õiged valikud, sest kes mängiks temast paremini Ed Woodi või Edward Scissorhandsi. Ja kui film on kehv, siis Depp on ikka alati hiilgav.
ja tim burton ja johnny depp on parim kooslus, mis olla saab!
ja tema valik mängida veidraid rolle on olnud õiged valikud, sest kes mängiks temast paremini Ed Woodi või Edward Scissorhandsi. Ja kui film on kehv, siis Depp on ikka alati hiilgav.
ja tim burton ja johnny depp on parim kooslus, mis olla saab!
Johnny Depp teeb briti bändile video
Because you're gorgeous
Because you're gorgeous
Selle uudise puhul on palju huvitavam see:
"Johnny Depp, kes ütles äsja ära Piraadi-filmi järjekordsest osast, tegeleb sellega, mis talle meeldib!"
Ma juba rõõmustasin, aga kust nad selle info võtavad? Ma ei leidnud küll googeldades midagi sellist, pigem infot, mis kinnitab, et ta neljandas osas ON
Parimal juhul leiab vaid kuulujuttudel ja oletustel põhinevat. Tüüpiline kollane kirjandus.
Igal juhul, kui ta sellest 4ndast osast ei keeldu, on see pettumus.
"Johnny Depp, kes ütles äsja ära Piraadi-filmi järjekordsest osast, tegeleb sellega, mis talle meeldib!"
Ma juba rõõmustasin, aga kust nad selle info võtavad? Ma ei leidnud küll googeldades midagi sellist, pigem infot, mis kinnitab, et ta neljandas osas ON
Igal juhul, kui ta sellest 4ndast osast ei keeldu, on see pettumus.